Іменини Тетяни: красиві та яскраві привітання у листівках та картинках

Читать на русском
Автор
57460
Тетянин день сьогодні 25 січня відзначається за старим стилем
Тетянин день сьогодні 25 січня відзначається за старим стилем. Фото Телеграф

Українці відзначають Тетянин день по-новому

Святкування дня святої Тетяни Римської вважається одним із найпопулярніших зимових свят, що виходять за межі різдвяного циклу. Проте з переходом Православної церкви України та Української греко-католицької церкви на новий стиль у календарі, дату цього свята було змінено.

Після переходу ПЦУ на новоюліанський календар усі свята було переміщено на 13 днів назад. Тепер Тетянин день, як і іменини Тетяни, відзначається 12 січня, а не 25, як це було до календарної реформи. Все ж таки деякі українці продовжують дотримуватися старих дат.

"Телеграф" підготував листівки та картинки до іменин Тетяни 2024, якими ви можете привітати своїх знайомих через будь-яку соціальну мережу чи месенджер. Просто збережіть собі ту, яка найбільше вам сподобалася — вітальна картинка вмить підійме настрій будь-якій володарці цього прекрасного і сильного імені!

листівка вітаю з днем ангела Тетяни
листівка з днем Тетяни 2024
листівка з днем ангела Тетяни
листівка з днем Тетяни
листівка вітаю з днем Тетяни
листівка вітаю з днем Тетяни 2024

Раніше "Телеграф" писав, яких традицій дотримувалися за старих часів у День Тетяни і що не можна робити у це свято. Кажуть, що цього дня треба робити лише добрі справи, а за погані буде покарання.