Ніжний печінковий паштет: проста бюджетна заготовка, яка повинна бути в кожному холодильнику
- Автор
- Дата публікації
Читати російською
- Автор
Обов’язково приготуйте його на закуску чи перекус
Ми розповідали, як приготувати смачний салат з печінкою. Тепер ділимось рецептом особливо смачного, апетитного та ніжного паштету з курячої печінки.
Закуска виходить ніжна, дуже приємна на смак, еластичної консистенції. Ще й готується дуже просто. Рецептом печінкового паштету поділились на порталі "Катрусина кухня".
Інгредієнти:
- 500 г печінки
- 150 г вершкового масла
- 1 морквина
- 1 корінь петрушки
- 1 цибулина
- сіль, перець
- 1 лавровий листок
- духмяний перець
- мускатний горіх
Спосіб приготування:
- Чистимо і подрібнюємо моркву, петрушку і цибулю. Миємо печінку, очищаємо від плівок і нарізаємо.
- Обсмажуємо овочі і печінку, потім тушкуємо до готовності, додавши лавровий лист і духмяний перець. Підливаємо воду за необхідності.
- Пропускаємо печінку через м'ясорубку. Перед цим дістаємо лавровий лист.
- Перетираємо печінку з маслом за допомогою блендера. Додаємо сіль, перець і мускатний горіх до смаку.
- Викладаємо готовий паштет у форму і ставимо в холодильник. За кілька годин він стабілізується і набуде найкращої консистенції.
Виглядає готовий паштет майже як морозиво. Також ми розповідали, як дуже смачно приготувати печінку з цибулею.