Не біжіть в магазин по молоко: чим замінити його в омлеті

Читати російською
Автор

Навіть без молока можна приготувати смачний омлет

Як ми вже писали раніше, для найсмачнішого омлету потрібні всього два інгредієнти: яйця та молоко. Однак, навіть якщо другого компоненту немає — не біда. Існує ціла низка продуктів, які можуть його замінити.

Переліком таких продуктів поділились на pixelinform. Ними можна легко замінити молоко під час приготування омлету

Вода

Така заміна непогано працює. Омлет з водою не буде мати молочної ніжності, однак текстуру збереже. Смак яєць у такій страві залишається домінуючим, а консистенція виходить приємною та повітряною.

Вершкове масло

Багато гурманів цінять саме омлет з цим продуктом, і додають його замість молока навіть якщо молоко є вдома. Його смак як молочного продукту більш виражений, тому вершковий відтінок буде дуже яскравим.

Вершкове масло для омлету краще розтопити. Але є один важливий нюанс — під час додавання воно не повинно бути дуже гарячим, інакше яйця можуть згорнутися.

Сметана

У цього кисломолочного продукту теж насичений смак, завдяки чому омлет виходить яскравим і цікавим. У такий омлет можна додати соди на кінчику ножа — сметана, як кислий продукт, погасить порошок, і омлет буде неймовірно пишним та повітряним.

Оберіть той варіант, який вам подобається найбільше. Також ми розповідали, скільки фаршу та цибулі треба додавати в котлети, щоб вони були дуже смачними.