6 фільмів які занурять у світ ревнощів і кохання: від них неможливо відірватися

Читать на русском
Автор
Історії, які вас захоплять (фото створене з допомогою ШІ)
Історії, які вас захоплять (фото створене з допомогою ШІ). Фото Телеграф

Готуйтесь до емоційного переживання, адже від цих фільмів неможливо відірватися

Ревнощі та кохання – це дві потужні емоції, які завжди були в центрі уваги людської уяви та кіноіндустрії. Ці шедеври кінематографу приваблюють глядача своєю інтригуючою сюжетною лінією, майстерною грою акторів та відчуттям глибоких емоцій, які залишаються з вами на довго після перегляду. Підготуйтеся до захоплюючого підйому на емоційну гору, оскільки ці фільми обов'язково залишать вас зачарованими і роздумливими над природою людських почуттів.

У цьому огляді ми пропонуємо вашій увазі шість фільмів, які преставлені сайтом kino.24tv.

Отже, війна (2012)

IMDb: 6.3

Двоє прихованих агентів ЦРУ, щоб трохи відпочити від незавершеної роботи, вирішили надати пріоритет особистому життю. Проте ці друзі так близько схожі в смаках, включаючи свої вподобання в жінках. Обидва вони зв'язуються з чарівною Лорен.

Отже, війна (2012)

Брати (2009)

IMDb: 7.1

Капітан морської піхоти Сем є народженим лідером, добрим чоловіком і відданим батьком. Перед тим як вирушити в Афганістан для служби, його брат Томмі, що вийшов з в'язниці, взяв на себе обов'язок доглядати за родиною Сема під час його відсутності. Коли через певний час стає відомо, що Сем загинув у бою, Томмі наближається до вдови та племінниць. Їхнє життя поступово налагоджується, але несподівана новина повністю руйнує крихкий світ сім'ї, що тільки-но відновився.

Брати (2009)

Троє (2010)

IMDb: 6.7

Майже два десятиліття Симон і Ганна були подружжям. Все різко змінюється, коли Ганна зустрічає Адама, який вразив її своєю чарівністю і в мить опиняється в його обіймах. Симон випадково зустрічає коханця Ганни і проводить з ним ніч, абсолютно не визнаючи перед своєю партнеркою про свій зрадний крок. Вони всі успішно приховують цей секрет у складному трикутнику стосунків, але правда незабаром стає відомою.

Троє (2010)

Нація мрійників (2010)

IMDb: 6.03

Молода жінка з великого міста переїжджає в глибоку провінцію і виявляється в ситуації, де її серце розривається між красенем-однокласником і вчителем, в якого вона закохалася ще в школі. Це створює типовий сценарій любовного трикутника, проте сама атмосфера фільму надає йому особливу та незвичайну специфіку.

Нація мрійників (2010)

Друзі (2015)

IMDb: 5.9

Клеман, актор, що грає ролі статиста в кіно, безумовно закоханий у Мону, жінку, яка працює продавчицею в закусочні на Північному вокзалі. Проте у Мони є таємниця, яку вона старанно приховує. Коли Клеман вже втрачає надію на її симпатію, його єдиний і найкращий друг, Абель, вирішує допомогти йому. Разом обидва друзі вкладають усі зусилля в завоювання Мони.

Друзі (2015)

Чесний чоловік (2018)

IMDb: 6.2

Це розповідь про Абеля, молодого чоловіка, який спільно проживав з Маріанною та її сином. Одного разу Маріанна оголошує йому, що вагітна від його друга Поля, і вони розлучаються. Пройшло шість років, і чоловік Маріанни помер, після чого вона знову об'єднується з Абелем, якому так і не вдалося забути її протягом цього часу. Але тут на сцену виходить сестра Поля, Єва, яка з дитинства була закохана в Абеля і тепер, ставши привабливою молодою жінкою, готова серйозно змагатися за його серце.

Чесний чоловік (2018)

"Телеграф" раніше опублікував матеріали про фільми, які розірвуть серце. Кращі мелодрами про любовні трикутники. Окрім цього, вам може сподобатися підбірка кіно про людей, які не боялися йти на ризик.