За старим сценарієм: коли у Києві прогнозується плюсова температура

Читать на русском
Автор
1971
Прогулянка
Прогулянка. Фото Українські новини

На дорозі та вулиці може зміцнитись ожеледиця

У місті вже певний час тримається мінлива хмарність, яка іноді може принести з собою опади. За словами синоптиків, найближчими днями у столиці показники термометрів будуть тільки підвищуватись.

Як мовиться на сайті Meteofor, з поміж трьох днів максимальні пориви вітру прогнозуються у середу — сильні 12 м/с. Варто бути обережним, коли проходиш біля сухих дерев чи ліній електропередач.

Понеділок, 22 січня, приготував для містян мінливу хмарну, але суху погоду. У цей день ще протримається досить низька температура вночі, до -7 градусів, хоча вдень очікується -2 °C. Максимальні пориви вітру буде вдень та ввечері — свіжі 8 м/с.

У вівторок, 23 січня, вдень та ввечері мають пройти дрібні дощі зі снігом. Окрім того, очікується невелике потепління. У другій половині дня повітря охолоне до 0 градусів. Вночі показники термометрів опустяться до -2 °C. У цю добу вітер посилиться до свіжих-сильних 10-11 м/с і він дутиме зночі та до настання вечора.

Середина тижня, 24 січня, принесе з собою хмарну погоду, інколи йтимуть дощі зі снігом Досить сильні опади варто очікувати ввечері. Вдень стовпчики термометрів зафіксуються біля +1 °C, але вночі прогнозується 1 холодний градус. У цей день вітер трохи посилиться, тому вдень та ввечері дутиме свіжий-сильний вітер 9-12 м/с.

Раніше відомий український народний синоптик Володимир Деркач розповів для "Телеграфа" прогноз погоди у лютому.