День працівників ЖКГ 2024: милі листівки та привітання з професійним святом

Читать на русском
Автор
2978
Яскраві листівки та картинки, щоб привітати близьких
Яскраві листівки та картинки, щоб привітати близьких. Фото Колаж "Телеграф"

Привітайте знайомих та близьких комунальників

Щороку у третю неділю березня в Україні відзначається професійне свято — День працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення. Цього року свято припадає на неділю, 17 березня.

Відомо, що професійне свято для працівників житлово-комунального господарства у нашій країні заснували практично одразу після здобуття незалежності, а саме з 1995 року. Цього дня прийнято вітати працівників комунальної сфери та нагороджувати найкращих із них.

Сьогодні ЖКГ залишається однією із головних сфер, що забезпечує комфортні умови життя мільйонам людей по всій Україні. Це насамперед тепло світло, вода в будинках, школах, садах, лікарнях, а ще – благоустрій та краса наших міст.

Під час війни в Україні важливість професій, що належать до ЖКГ, набула особливого значення. Тому 17 березня не забудьте привітати близьких, друзів, знайомих чи колег із таким важливим професійним святом.

"Телеграф" підготував добірку яскравих картинок та листівок, щоб ви могли привітати близьких та знайомих у соцмережах та месенджерах.

День працівників ЖКГ, листівки, картинки, привітання, професійне свято
День працівників ЖКГ, картинки, привітання, свято
День працівників ЖКГ, листівки, привітання, свято
День працівників ЖКГ, листівки, картинки
День працівників ЖКГ, листівки, картинки, привітання
День працівників ЖКГ, листівки, картинки, привітання, свято

Раніше "Телеграф" розповідав про вихідні та свята у березні 2024 року. Дізнайтеся, коли та скільки днів відпочиватимуть українці, календар.