Потепління та дощі зі снігом: якою буде погода у Києві найближчими днями

Читать на русском
Автор
1190
У місті зриваються опади
У місті зриваються опади. Фото УНІАН

Найважче такі умови переносять метеозалежні особи

Природа продовжує дивувати своїм мінливим настроєм, адже у столиці нашої країни панують нестабільні морози. За словами синоптиків, у місті також прогнозуються добові дощі зі снігом та вітри.

Якщо ще вночі четверга було -7 °C, то вже вдень можна готуватись до ймовірних 2 градусів тепла. Така ситуація збережеться й у п'ятницю, але субота принесе з собою морози, як кажуть на сайті Meteofor.

Протягом 18 січня, тобто у четвер, постійно будуть йти опади. Зночі має розпочатись сніг, однак вранці вже до нього доєднається дощ. Вони протримаються до пізнього вечора. Вдень температура повітря прогріється до +2 градусів, хоча вночі було -7 °C. Максимальні пориви вітру очікуються зночі й до настання вечора — свіжі-сильні 9-12 м/с.

П'ятниця, 19 січня, передбачається для містян також дощовою, але у першій половині доби. Їм також варто чекати на плюсові значення — вдень стовпчики термометрів зафіксуються біля 0 °C, але вночі прогнозується 2 теплих градуси. Максимальні пориви вітру очікуються вранці та вдень — свіжі 8-9.

У суботу, 20 січня, повернуться морози, а опадів не відбудеться. Вдень ймовірні сонячні прояснення. Удень повітря охолоне до -2 градусів. Вночі показники термометрів опустяться до -4 °C. Максимальні пориви вітру очікуються ввечері — помірні 7 м/с.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, яким містам Україні найближчими днями точно не повезе з погодою.