У Києві буде мокрий сніг та потепління: до яких ще сюрпризів готуватись містянам

Читать на русском
Автор
2014
Вулиця
Вулиця. Фото Pixabay

"Небесна" канцелярія приготувала зміни

У столиці нашої країни відбуваються різкі коливання температури, які одночасно супроводжуються опадами та вітрами. За словами синоптиків, в кінці робочого тижня можна готуватись до +2 градусів.

Як мовиться на сайті Meteofor, опади будуть дрібними, однак іноді вони прогнозуються весь день. Через це на вулицях може посилитись ожеледиця.

Середина тижня, 17 січня, передбачається ясною та сухою. Морози у середу будуть максимальними з поміж трьох днів, бо вдень температура повітря коливатиметься від -6 до -10 градусів. Максимальні пориви вітру очікуються ввечері — свіжі 8 м/с.

У четвер, 18 січня, відбудеться найбільша кількість опадів. Зночі має початись сніг, до якого вранці доєднається дощ та опади протримаються до пізнього вечора. І хоча вдень стовпчики термометрів зафіксуються біля позначок +2, але вночі буде до -7 °C. Максимальні пориви вітру очікуються зночі й до настання вечора — свіжі-міцні 9-11 м/с.

Останній день робочого тижня, 19 січня, за погодними умовами буде майже схожий на попередній. Дрібні опади снігу та дощу в місті очікуються вранці та вдень. Удень повітря охолоне до 0 градусів. Вночі показники термометрів піднімуться до +2 °C. Максимальні пориви вітру очікуються на початку другої половини доби — свіжі 8.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, якою буде погода в Україні найближчими днями.