Топ-5 порад для підсилення звуку смартфона та якісної роботи ліхтарика

Читать на русском
Автор
6120
Смартфони мають сховані характеристики
Смартфони мають сховані характеристики. Фото Телеграф

Цікаві лайфхаки здатні полегшити користування мобільним

В наш час мобільні телефони мають безліч функцій, які полегшують нашу життя. Проте є чимало прихованих можливостей гаджетів, про які знають далеко не всі користувачі.

Портал Mobile asda розповів про цікаві лайфхаки, які точно здатні полегшити користування мобільним. Щоденна дружба з гаджетом перетвориться не лише на задоволення, а й на відкриття його нових можливостей.

Якісний звук під час запису відео

Мікрофон просто треба закрити. Це допоможе притупити зовнішній фоновий шум, аби мати чіткіший звук. Наприклад, якщо під час концерту ви закриєте телефон, то зможете записати якісний звук співу.

Також підсилити звук допоможе склянка. Аби мобільний звучав гучно, його варто покласти в миску або ж у порожню склянку. Звук відбиватиметься від стінок і гучність зростатиме.

Смартфон
Гучність не треба "вибивати" з гаджета, просто закрийте мікрофон

Яскраве світло ліхтарика

Порожня пляшка здатна посилити світло фонарика на телефоні. Це дуже зручний лайфхак для тих, хто любить подорожувати. Щоб створити більше світла, можна поставити пляшку з чистою водою на телефон. Тоді ліхтарик буде проектувати спалах через прозрачную пляшку і світла буде більше.

Довголіття зарядки

Пошкоджені дроти зарядки у певних випадках можна врятувати. Варто взяти пружинку від автоматичної ручки, розігнути її так, щоб туди можна було протягнути провід. Обережно все підтягніть і вуаля.

Телефон
Навіть пошкоджену зарядку можна врятувати

Швидке заряджання

Якщо у вас вичерпується заряд батареї та потрібно дуже швидко зарядити телефон, активуйте режим польоту. Він пришвидшить процес заряджання, оскільки зупиняє доступ до мережі та аккумулятор телефону не витрачає свою енергію на спроби оновлення або пошук мережі.

Корисні програми

На вашому телефоні є компас, програма "Пульт", а також можна додатково встановити програму, за допомогою якої можна використовувати телефон як сантиметр. Віртуальний сантиметр точно виміряє навіть відстань від стіни до дивана, аби втулити туди ті, що ви запланували.

Раніше "Телеграф" писав, чи можна заряджати смартфон зарядкою від планшета. Смартфон не перегріється і не вийде з ладу при підключенні до зарядки планшета, що означає, що таке з’єднання безпечне.