Зима щось наплутала: коли у Києві прогнозується потепління та дощі

Читать на русском
Автор
618
Дівчинка
Дівчинка. Фото Pixabay

Опади йтимуть майже всю добу

У столиці нашої країни панують невеликі морози, які іноді чергуються з "плюсовою" температурою. За словами синоптиків, потепління варто чекати у четвер, коли повітря прогріється до +3 градусів.

Як мовиться на сайті Meteofor, у місті відбудуться опади у вигляді снігу та дощу, а також пориви свіжого-сильного вітру. Максимальна їх концентрація очікується 18 січня.

У вівторок, 16 січня, на зміну похмурому ранку прийде ясна погода, яка триматиметься до пізнього вечора. Опадів не передбачено. Протягом цього дня морози будуть не такими інтенсивними, бо вдень температура повітря охолоне до -2 градуси, а вночі стовпчики термометрів показували -1 °C.Максимальні пориви вітру очікуються вранці та вдень — свіжі 9-10 м/с.

Наступного дня, 17 січня, на небі не очікується жодної хмаринки. Лише ввечері вітер принесе похмуру погоду. У середу ще поморозить, бо протягом ночі-вечора температура коливатиметься в межах -5…-10 градусів. Найпотужніші пориви вітру дутимуть ввечері — свіжі 9 м/с.

У четвер, 18 січня, місту варто готуватись до опадів та невеликого потепління. Сніг має розпочатись вночі, а вранці до нього додасться дощ, однак опади будуть дрібними. Вдень буде сухо, але ввечері знову крапатимуть. Удень повітря прогріється до +2 градусів. Вночі показники термометрів опустяться до -5 °C. Максимальні пориви вітру очікуються з ночі і до настання вечора — свіжі-сильні 9-12 м/с.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, коли в Україні завершиться потепління та прийде 13-грудусний мороз.