На вулиці буде неприємно: у Києві прогнозуються опади та вітри

Читать на русском
Автор
504
Парк
Парк. Фото politeka.net

Найхолоднішим буде вівторок

Наразі у місті вирують морози та місцями лежить сніг. Найближчими днями температура почне підійматися, однак у столиці відбудуться невеликі опади та пориви свіжого вітру.

Сніг з дощем мають пройти у середу та четвер, однак вони прогнозуються дрібними. Про це повідомляється на сайті Meteofor.

Ясною погодою 9 січня не потішить місто, адже хмари закривають небо вже зранку і протримаються до пізнього вечора. Опадів не передбачається. Повітря вдень охолоне до -9 градусів. Вночі стовпчики термометрів показували -15 °C. Максимальні пориви вітру очікуються у другій половині доби — помірні 6 м/с.

Наступного дня, 10 січня, хмарність не покидатиме місто весь день, а ввечері має пройти дрібний сніг. Температура повітря протягом доби буде потроху збільшуватись. Вдень стовпчики термометрів показуватимуть -3 °C, а вночі ще буде 8 градусів морозу. Найпотужніші пориви вітру дутимуть майже весь день — свіжі 8-9 м/с.

Четвер, 11 січня, передбачається також похмурим і місцями дощовим. Дрібний дощ та сніг прогнозуються ввечері. Показники термометрів цього дня, порівняно з минулим, трохи піднялись. Вдень температура повітря становитиме -1 °C, а вночі — 3 градуси морозу. Максимальні пориви вітру очікуються зночі й до настання вечора — свіжі-сильні 9-11 м/с.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, в яких регіонах України найближчими днями буде найхолодніше.