Сильні морози майже не затримаються у Києві: коли чекати на температурні гойдалки

Читать на русском
Автор
11025
Київ
Київ. Фото Слово і діло

За один день може все змінитись

Зима хоч трохи й запізнилась, однак усе одно прийшла. За прогнозом синоптиків, на початку тижня у столиці вируватимуть морози, свіжий-сильний вітер та хмарна погода.

Пік "мінусів" передбачається у вівторок вночі, коли стовпчики термометрів будуть показувати -15 градусів. Про це мовиться на сайті Meteofor.

Протягом 8 січня у місті не буде опадів, лише мінлива хмарність. Повітря вдень охолоне до -12 градусів. Вночі стовпчики термометрів показували -8 °C. Максимальні пориви вітру очікуються зранку і до пізнього вечора — свіжі-сильні 9-11 м/с.

Вівторок, 9 січня, буде переважно похмурим, але бездощовим. Вдень повітря охолоне близько до -8 градусів, а вночі — -15 °C. Найпотужніші пориви вітру дутимуть протягом доби — помірні 6-7 м/с.

Наступний день, 10 січня, не принесе у місто мокрої погоди. Хмарність триматиметься весь час. Вдень стовпчики термометрів опустяться до -3 °C, а вночі — -7 градусів морозу. Максимальні пориви вітру очікуються зночі і до настання вечора — свіжі 9-10 м/с.

Нагадаємо, синоптикиня Укргідрометцентру Діана Кривобок розповіла "Телеграфу", чому наразі в Україні відбувається різка зміна погоди й чого чекати від природи протягом 8-10 січня.