До -15, але з приємним сюрпризом: якою буде погода у Києві найближчими днями

Читать на русском
Автор
28691
Якою буде погода у Києві в найближчі три дні
Якою буде погода у Києві в найближчі три дні. Фото Pixabay

Синоптики озвучили прогноз на 7,8 та 9 січня

У найближчі кілька днів погода у Києві не дасть несподіваних сюрпризів у вигляді опадів. Проте мешканцям столиці варто готуватись до похолодання.

Найхолоднішим із трьох днів виявиться вівторок, 9 січня. Про це йдеться на сайті Meteofor.

Так, згідно з прогнозами синоптиків, у неділю, 7 січня, протягом усього у столиці буде хмарна погода з ймовірністю опадів у 0%. Вдень температура повітря триматиметься на рівні -7 градусів, а до ночі та вечора впаде до -11. Максимальні пориви вітру очікуються у другій половині доби – 9-10 м/с.

У понеділок, 8 січня, погода буде схожою на ту, що була на день раніше. Протягом усього дня буде сильна хмарність, але опадів знову не очікується. Слід зазначити, що у цей день буде похолодання. Якщо 7 січня вранці було 7 градусів, то вже в понеділок вранці буде -14. А вночі температура впаде до 13. Максимальні пориви вітру 10 м/с спостерігатимуться цілий день.

Ніч на 9 січня стане найхолоднішою за ці дні, оскільки температура впаде до -15 градусів. При цьому весь день буде хмарним, без опадів, як і минулі. Надвечір стане трохи тепліше. Стовпчики термометрів покажуть до -8 градусів.

Нагадаємо, ранішенародний синоптик Володимир Деркач розповів "Телеграфу", якою буде погода в Україні до кінця січня та в лютому. З його слів, зимові місяці продовжать підтверджувати тенденцію глобального потепління.