Україну у вихідні завалить снігом: які області замете найбільше

Читать на русском
Автор
32561
Сніг у місті
Сніг у місті. Фото pexels.com

Зима додасть роботи комунальникам

В Україну прийшла снігова погода. У неділю вдень місцями рівень снігового покриву може сягнути 10-30 сантиметрів.

Згідно з прогнозом метеосайту ventusky.com, станом на 14:00 суботи, 6 січня, сніжитиме у Чернігівській області та на заході України. На карті регіони з максимальним випаданням снігу відмічені зеленим, синім позначені райони, де снігопади будуть помірними, а знаками оклику — регіони, де буде крижаний дощ.

Прогноз опадів на 14:00 6 січня.
Прогноз опадів на 23:00 6 січня

Зранку в неділю, 7 січня, найсильніші снігопади очікуються на заході України та на Донеччині. Також сніжитиме у Дніпропетровській та Кіровоградській областях.

Прогноз опадів на 8:00 7 січня.

До 17-ї години найбільш сніжна погода прогнозується на Вінниччині та Тернопільщині, а також у південних та південно-східних областях, місцями – крижаний дощ.

Прогноз опадів на 17:00 7 січня

Пізно увечері неділі о 23:00 сніговий фронт охопить Чернівецьку, Вінницьку, Черкаську, Кіровоградську, Дніпропетровську, Донецьку області. На півдні — крижаний дощ.

Прогноз опадів на 23:00 7 січня

За даними Українського гідрометцентру, опадів 7 січня не буде лише у Сумській, Чернігівській, Київській та Житомирській областях. В інших регіонах – сніг, або дощ, або сніг з дощем.

Прогноз погоди на 7 січня

Чого чекати від погоди до завершення першої декади січня, читайте у прогнозі народного синоптика Ігоря Кібальчича. Також "Телеграф" розповідав, коли в Україну можуть прийти справжні 40-градусні морози.