Неймовірний святковий салат: ви приготуєте його за п’ять хвилин, поки гості сідають за стіл

Читати російською
Автор

Чудова закуска до святкового столу

Ми розповідали, як приготувати цікавий салат "Крабова хата". Тепер ділимось рецептом набагато швидшої, але не менш смачної закуски з червоною рибою.

Цей салат готується за кілька хвилин — ви буквально встигнете його приготувати, поки гості сідають за стіл. Рецептом поділились на порталі 24tv.ua.

Інгредієнти:

  • Червона слабосолона риба – 120 г
  • Авокадо – ½ шт
  • Помідор – 1 шт
  • Листя салату – 50 г
  • Моцарела – 50 г
  • Оливкова олія – 1 чайна ложка.
  • Сік лимона – до смаку

Спосіб приготування:

  1. Листя салату миємо та просушуємо на паперових рушничках. До подачі воно повинно бути сухим.
  2. Також миємо і просушуємо помідор. Вирізаємо плодоніжку. При бажанні видаляємо соковиту частину, а м’якоть нарізаємо кубиками.
  3. Також кубиками нарізаємо моцарелу та м’якоть стиглого авокадо. Рибу нарізаємо невеликими шматочками. В мисочці перемішуємо рибу, авокадо, томат та моцарелу.
  4. Чисте та сухе листя салату викладаємо на тарілку. На нього гіркою викладаємо салат. Скроплюємо все лимонним соком і поливаємо оливковою олією.

Перед подачею можна трохи посолити, але в міру — адже риба та сир уже солоні. Також ми ділились рецептом неймовірно смачних фрикадельок.