Попросять добавки навіть любителі м’яса: смачний суп-пюре зі звичайного горошку

Читати російською
Автор

Ідеальний рецепт для зайнятих

Якщо ви вважаєте, що перші страви – це нудно та несмачно, значить, ви ніколи не куштували крем-суп. Пікантний смак, ніжна текстура точно нікого не залишать байдужими.

Сьогодні пропонуємо приготувати незвичайний крем-суп із зеленого горошку. Ця запашна страва сподобається вам ще до того, як ви спробуєте. А спробувавши ложку, точно з’їсте до останньої ложки

Як приготувати суп-пюре із зеленого горошку

Інгредієнти:

  • цибуля ріпчаста — 1 шт.;
  • морква — 1 шт.;
  • коренева селера – 100 г;
  • вода – 1 л;
  • лавровий лист – 1 шт.;
  • заморожений зелений горошок (якщо сезон – свіжий) – 400 г;
  • гілочка чебрецю, гілочка м’яти — для прикраси.

Спосіб приготування:

  1. Для початку підготуємо усі інгредієнти. Цибулю, моркву та корінь селери чистимо і тонко нарізаємо. Також нарізаємо і селеру.
  2. Підготовлені овочі відправляємо у каструлю з водою, ставимо на вогонь, додаємо лавровий лист та варимо протягом 15 хвилин на повільному вогні.
  3. Через вказаний час дістаємо лавровий лист і додаємо зелений горошок. Варимо протягом 5 хвилин і вимикаємо вогонь.
  4. Прямо в каструлі перебиваємо суп занурювальним блендером до однорідного стану і солимо.

Готову страву розливаємо по тарілках, прикрашаємо гілочкою чебрецю та м’яти й разом із цибульним хлібом подаємо до столу. Смачного!