Грошовий гороскоп Таро на січень: Рибам посміхнеться успіх, а Ракам варто слухати інтуїцію

Читать на русском
Автор
33327
Зробили розклад Таро на роботу та фінанси для кожного знака Зодіаку на січень 2024 року
Зробили розклад Таро на роботу та фінанси для кожного знака Зодіаку на січень 2024 року. Фото Згенеровано ШІ ("Телеграф")

Ситуація у сфері фінансів буде цікавою

Хоча після новорічних свят у багатьох фінансове становище буде хитким, деякі навпаки зможуть із самого початку 2024 року налагодити свої фінанси та ситуацію на роботі.

На це вказує фінансовий розклад карт Таро, який ми склали для всіх знаків Зодіаку на січень 2024 року.

Читайте також: Загальний розклад Таро для всіх знаків на січень

А ось такі карти випали у розкладі на гроші та роботу на цей місяць:

Овен — перевернута Королева мечів

У цьому положенні карта вказує, що на початку 2024 року Ви можете відчути, що Ваша робота не має сенсу, і Ви будете більше схильні до чвар з колегами, ніж до професійної діяльності.

Телець — Шістка пентаклів

Ця карта також відома як Владика матеріального процвітання або просто Щедрість. Вона каже, що найближчими тижнями у Вас будуть сприятливими для вкладень. Також допоможіть тому, хто цього потребує, — добро повернеться до Вас добром.

Близнюки — Сімка кубків

Ця карта називається Владикою примарного успіху, і вона попереджає, що Ви можете загрузнути в ілюзіях і витрачати час і сили на те, що не дасть плодів. Також є можливість, що Ви станете жертвою шахраїв.

Рак — Паж кубків

Інтуїція може допомогти Вам відчути перспективні проекти та вигідні справи протягом найближчого місяця, також можливе підвищення на посаді. Однак Ви можете бути дещо наївними та довірливими у фінансових питаннях, тому будьте уважні до деталей, щоб не зробити помилку.

Лев — Місяць

Ця карта попереджає про мінливе фінансове становище, коли Ви то схильні витрачати надміру, марнувати фінанси, то сидите взагалі без грошей. Також варто бути обережним і на роботі — можете зіткнутися з шахрайством, організаційною плутаниною та інтригами.

Діва — перевернута Шістка жезлів

У цьому положенні карта каже, що незабаром Ваш успіх може піти у Вас з-під носа і дістатися комусь іншому.

Терези — Смерть

У Вас попереду глобальна зміна фінансового стану. Можливо, ви втратите роботу чи усвідомлюєте безперспективність старих вкладень. А можливо, навпаки підходить кінець складного періоду. У будь-якому випадку, це "смерть" старих засад, на яких базувалося ваше матеріальне становище.

Скорпіон — перевернена Вісімка кубків

Якщо наявна робота не влаштовує Вас у всіх сенсах, то, можливо, саме настав час знайти нову — з кращими умовами та більшою зарплатою.

Стрілець — перевернена Шістка мечів

У цьому положенні карта говорить про нерозв’язність проблем, швидше за все, справа закінчиться невдачею, домовитися не вийде і становище стане безвихідним. Крок був зроблений невірно, якщо це можливо, спробуйте повернутися на вихідні позиції.

Козоріг — Двійка кубків

В основному ця карта говорить про кохання та стосунки, однак у фінансовому плані вона може означати об’єднання ресурсів, взаємовигідне партнерство та матеріальну забезпеченість.

Водолій — перевернута П’ятірка пентаклів

Зазвичай це погана карта, але в перевернутому вигляді вона навпаки обіцяє, що на початку року Ваше фінансове становище може покращитись, з’явиться світло в кінці тунелю.

Риби — Сонце

Ця карта обіцяє успіх у ділових підприємствах та фінансових вкладеннях, підвищення рівня життя та процвітання. У січні Ваші справи різко можуть покращитися.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" розповідав, що чекає на всі знаки Зодіаку в 2024 році за картами Таро.