Гороскоп Таро на січень 2024: Дів чекає переродження, а Скорпіонів — море щастя

Читать на русском
Автор
71111
Зробили розклад Таро для кожного знака Зодіаку на січень 2024 року
Зробили розклад Таро для кожного знака Зодіаку на січень 2024 року

З самого початку року багатьох накриють зміни

Хоча багато хто традиційно очікує якихось чудес і благ від наступного року, січень 2024 року ознаменується як проблемами, так і сприятливими можливостями.

На це вказують карти Таро, які випали у розкладі на січень 2024 року для всіх знаків Зодіаку.

Овен — Диявол

Це карта страхів та помилок, які відбуваються під їх впливом. Будьте пильні, є ризик потрапити під чиїсь поганий вплив або заплутатися, вдатися до пороків або поганих звичок.

Телець — Смерть

Не лякайтеся через назву карти, — вона обіцяє Вам "смерть" чогось такого в житті, що більше Вам не потрібно. Можливо, це може бути завершення життєвого етапу, звільнення від старих образ або душевних ран, зміна роботи тощо. Не тримайтеся за старе.

Близнюки — Королева кубків

Це чуттєва, ранима і емоційна королева, що цінує спокій, домашній затишок та своїх близьких. Іноді вона може надто близько до серця сприймати навколишній світ і страждати від цього. Виділіть у січні час для близьких, бережіть свої нерви та займайтеся творчістю.

Рак — Повішений

Незважаючи на похмуру назву, ця карта говорить про людину, яка зреклася чогось меншого для більшого блага, щось переосмислила і стала мудрішою. Незабаром у Вас можуть змінитись цінності або статися якісь інші зміни в житті.

Лев — перевернутий Паж жезлів

На початку року Ви можете бути схильними до невиправданого ризику та впертості, що може зашкодити Вам. Також картка може попереджати про погані новини або важливі звістки, що прийшли із запізненням.

Діва — Суд

Це карта переродження, єдності психіки, емоцій та духу, позбавлення від страхів та перешкод. Незабаром у вашому житті може щось сильно змінитись. Не бійтеся і дійте за велінням серця та совісті.

Терези — перевернутий Король жезлів

Ви впевнено йдете до своєї мети, але при цьому не надто замислюєтеся про почуття оточуючих, що може обернутися для Вас конфліктами, невтішними відгуками та неприємними новинами. По можливості будьте добрішими.

Скорпіон — Сонце

Ця карта обіцяє щастя, успіх, переродження. У професійній діяльності, особистому житті та творчості буде все гаразд. Ви можете відчути себе оновленою людиною, тому якщо захочеться змінити зачіску, імідж чи спробувати щось нове, не відмовляйте собі в цьому.

Стрілець — перевернута Дев’ятка пентаклів

У звичайному положенні ця карта обіцяє достаток, але перевернутою попереджає про нерозсудливість і фінансові втрати, можливо, Ви десь не прислухаєтеся до поклику серця, приймете невірне рішення і помилитеся. Це може стосуватися роботи, домашніх справ, сім’ї, друзів.

Козоріг — перевернута Четвірка мечів

Попереду на Вас чекають нові битви, — можливо, повернення старих проблем чи справ, з якими Ви розпрощалися, може знадобитися нарешті прийняти якесь важливе рішення, щоб вирішити ситуацію. Не кидайтеся у вир з головою, щоб не зробити помилок.

Водолій — перевернута Трійка жезлів

Незабаром у Вас може все впасти з рук, задумані плани — не реалізуватися, і, більше того, можуть виникнути проблеми із порозумінням із колегами. Постарайтеся не хапатися за все одразу, інакше нічого не доведете до кінця.

Риби — перевернута Сімка кубків

У прямому положенні карта вказує, що життя запитувача проходить в ілюзіях, у нього немає рішучості зробити важливий вибір, через що він застряг на роздоріжжі і може будь-якої миті зробити помилку. Але цього разу карта випала перевернутою, і сенс передбачення змінюється, — з безлічі варіантів Ви виберете вірний, який допоможе Вам досягти поставлених цілей.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" також розповідав, що чекає на всі знаки Зодіаку до кінця 2024 року за картами Таро.