Шарлотка, яка може здивувати: просто додайте один інгредієнт

Читати російською
Автор

Пиріг вийде як із дорогою кондитерською

Ароматну та пишну шарлотку ви точно впізнаєте навіть із заплющеними очима. Варто раз спробувати невагомий бісквіт з хрусткою скоринкою та ніжними на смак яблуками всередині, як він назавжди залишиться у пам’яті.

Чи знали ви, що якщо до пирога додати трохи сиру, то шарлотка стане ще неймовірно корисною? Крім того, готувати шарлотку за рецептом "Ідей для сніданку та вечірі" неймовірно просто, а всі інгредієнти ви знайдете вдома. Повітряне, неймовірне ніжне тісто разом із сиром та яблуками порадує ваші смакові рецептори.

Як приготувати сирну шарлотку

Інгредієнти:

  • яйце – 2 шт.;
  • борошно — 50 г;
  • цукор ванільний – 30 г;
  • яблука – 2 шт.;
  • сир – 200 г;
  • розпушувач – 1 ч. л.

Спосіб приготування:

  1. Змішуємо яйця з цукром, збиваємо в піну.
  2. В отриману масу додаємо борошно та розпушувач, знову ретельно все збиваємо.
  3. Туди ж відправляємо сир і знову збиваємо до зникнення сирних грудочок.
  4. Яблука миємо, очищаємо від шкірки та серцевини. Яблучний м'якуш нарізаємо кубиками та додаємо в яєчну масу. Все ретельно перемішуємо ложкою.
  5. Деко застилаємо папером для запікання, виливаємо всередину тісто і відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на 40 хвилин.

А щоб шарлотка довгий час не черствіла, просто додайте в тісто один інгредієнт. Випічка радуватиме вас довгий час.