Ретроградний Меркурій їм не перешкода: на ці три знаки Зодіаку чекає небувалий успіх до кінця року

Читать на русском
Автор
67567
Ретроградний Меркурій не стане перепоною для трьох знаків Зодіаку
Ретроградний Меркурій не стане перепоною для трьох знаків Зодіаку. Фото Freepik

Дізнайтесь, хто у списку щасливчиків

У період з 13 грудня по 2 січня триває період ретроградного Меркурія. І якщо частина знаків Зодіаку можуть відчути його вплив, то для інших це не перешкода. Ми вже розповідали, що ретроградний Меркурій вплине на любовні справи двох знаків Зодіаку, а сьогодні ділимося, хто невразливий до негативного впливу цього астрономічного явища.

Як пише "Телеграф", у списку щасливчиків три знаки Зодіаку — це Тельці, Козероги та Риби. Для них ретроградний Меркурій не перешкода шляху до успіху.

Телець

Для Тельців період ретроградного Меркурія пройде непомічено. Ви будете зайняті своїми справами та зосередитеся на собі. Якщо докладете зусиль, до кінця року ваші старання будуть винагороджені.

Козеріг

У період до кінця року ви максимально впевнені в собі, а вашій цілеспрямованості можна тільки позаздрити. Ваша витримка та кропітка робота дадуть приголомшливий результат вже до кінця календарного року.

Риби

У період ретроградного Меркурія Риб чекає небувалий успіх у справах та всіх починаннях. Якщо вирішили щось робити "з нового року", не варто відкладати, а починайте вже зараз і результат не забариться.

Раніше "Телеграф" розповідав, що ретроградний Меркурій не завжди приносить біди. Дізнайтесь, кому зі знаків Зодіаку казково пощастить.