Ретроградний Меркурій вплине на любовні справи: кому зі знаків Зодіаку готуватися до змін

Читать на русском
Автор
41416
Деяким знакам Зодіаку краще не шукати любовних пригод
Деяким знакам Зодіаку краще не шукати любовних пригод. Фото Freepik

На деяких чекають зміни в особистому житті

Останній цього року період ретроградного Меркурія розпочався 13 грудня і триватиме до 2 січня. У цей час астрономічне явище може впливати на деякі знаки Зодіаку.

Як пише "Телеграф", ретроградний Меркурій може вплинути на двох знаків Зодіаку — Раків і Козерогів. Зокрема, представникам цих знаків Зодіаку варто готуватися до змін у особистому житті та любовних справах.

Рак

У період ретроградного Меркурія Ракам потрібно зосередитися більше на собі, ніж на особистих взаєминах з оточуючими або другою половинкою. І вже точно не шукати нових любовних пригод у цей період, бо нічим добрим це не закінчиться. Влаштуйте собі період затишшя і пориньте в себе та пошуки внутрішнього балансу.

Козеріг

У Козерогів період ретроградного Меркурія може стати часом змін на особистому фронті. Якщо ви в парі, то можливі труднощі та непорозуміння, може навіть постати питання розставання. Вам потрібно дуже добре подумати, зважити і переоцінити свої стосунки і, або завершити їх, або постаратися зробити все, щоб зберегти союз. Якщо ви самотні, зараз не час активного пошуку партнера, краще зачекайте та починайте все заново у новому році.

Раніше "Телеграф" розповідав, що ретроградний Меркурій не завжди приносить лиха. Комусь зі знаків Зодіаку казково пощастить.