Останній ретроградний Меркурій цього року: три знаки Зодіаку відчують сильний вплив

Читать на русском
Автор
18908
Ретроградний Меркурій може впливати на знаки Зодіаку
Ретроградний Меркурій може впливати на знаки Зодіаку. Фото Freepik

Дізнайтесь кому дістанеться найбільше

Останній цього року ретроградний Меркурій продовжуватиметься з 13 грудня до 2 січня. Це астрономічне явище може впливати на деяких знаків Зодіаку. Ми вже розповідали, що ретроградний Меркурій змінить життя двох знаків Зодіаку, а сьогодні ділимося, на кого за гороскопом він впливатиме найбільше.

Як пише "Телеграф", під впливом ретроградного Меркурія, який триватиме два тижні, опиняться Близнюки, Діви та Стрільці. Пропонуємо дізнатися про них детальніше.

Близнюки

Протягом кожного періоду ретроградного Меркурія Близнюки опиняються "під ударом". На цей раз астрономічне явище може вплинути на ваше особисте життя та стосунки. У вас можливі перепади настрою та спонтанні напади гніву, а це може несприятливо відбитися на взаєминах з партнером. Якщо ви самотні, зараз не найкращий час для знайомств та нових стосунків.

Діва

У період ретроградного Меркурія Діви теж відчують його вплив, особливо у сфері саморозвитку, власної гармонії та своєї реалізації. У вас можуть траплятися конфлікти на роботі та внутрішні суперечки. Ви можете на якийсь час закритися від світу і обмежити спілкування з людьми, тому що не відчуватимете в собі ресурсу на це. Намагайтеся не приймати важливих рішень до Нового року, вони можуть виявитися невірними.

Стрілець

У період ретроградного Меркурія Стрільцям потрібно бути особливо обережними та розважливими. Астрономічне явище може вплинути на вашу фінансову сферу життя. У цей час краще не укладати жодних важливих угод на роботі і не позичати свої заощадження. Також остерігайтеся великих покупок та операцій з нерухомістю.

Раніше "Телеграф" розповідав, що Всесвіт готує випробування. Названо дати і чим небезпечний Ретроградний Меркурій.