Оселедець під шубою буде втричі смачнішим: один несподіваний інгредієнт змінить смак салату
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
З цим компонентом буде значно смачніше
Ми розповідали, як замінити основний інгредієнт у класичному рецепті "Шуби", щоб було значно смачніше. Тепер розповідаємо, що додати, щоб підкреслити смак оселедця у салаті.
Все, що для цього потрібно – прибрати з салату картоплю і в правильний момент додати гранат. Рецептом поділились на порталі Pixelinform.
Інгредієнти:
- 250 г філе оселедця
- 50 г червоної цибулі
- 100 г моркви
- 100 г буряків
- 50 г гранату,
- 1 яйце
- 75 г майонезу
- 2 г солі
- 1 г цукру
Спосіб приготування:
- Заздалегідь витягаємо оселедця з упаковки і викладаємо на паперові рушники. Вони вберуть зайвий жир.
- Відварені овочі – буряк та морква – необхідно остудити. Після цього чистимо їх та натираємо на великій тертці.
- Попередньої підготовки вимагає і цибуля. Її потрібно дрібно нарізати та перемішати з цукром.
- Після цього можна починати збирати. Салат вийде особливо гарним, якщо викладати його шарами у кулінарному кільці.
- Першим шаром кладемо нарізаний на маленькі кубики оселедець. Його ще необхідно перемішати з цибулею і 1 чайною ложкою майонезу.
- На нього кладемо варене яйце, натерте на тертці. Солимо шар і змащуємо його майонезом.
- Після цього, перемежаючи майонезом, кладемо моркву та буряк. Ще через шар майонезу на верхівку салату викладаємо гранат.
Залишаємо салат на годину в холодильнику. Гранат чудово підкреслює смак риби. Також ми ділились рецептом чудового салату з мандаринами.