День святого Миколая 6 грудня: яскраві картинки та листівки, щоб привітати близьких

Читать на русском
Автор
50364
Привітайте близьких зі святом! Новина оновлена 06 грудня 2023, 11:41
Привітайте близьких зі святом!

Проявіть увагу до близьких, надіславши яскраву картинку

Цього року свято Святого Миколая Чудотворця українці за новим церковним календарем відзначають 6 грудня (раніше було 19 грудня). Це свято у багатьох з нас асоціюється з дитинством та початком періоду новорічно-різдвяних свят.

Цього дня прийнято обмінюватися гостинцями та подарунками, так званими "миколайчиками", щоб підняти настрій та порадувати близьких своєю увагою.

Також є традиція залишати дітям солодкі гостинці під подушкою. Батьки кладуть уночі під подушку подарунки, а вранці у день свята діти знаходять їх під подушкою та радіють, що до них заходив Святий Миколай.

"Телеграф" пропонує вам привітати рідних, друзів чи колег яскравими картинками та листівками на честь свята. Ці милі листівки разом зі словами привітань можна надіслати близьким у соцмережах та підняти їм настрій.

день святого миколая
привітання, день святого миколая
листівки, з днем святого миколая
привітання, з днем святого миколая
листівки на день святого миколая

Раніше "Телеграф" розповідав про День святого Миколая по-новому. Цього року свято відзначається не 19 грудня, а 6 грудня, згідно нового церковного календаря, прийнятого в Україні. Дізнайтеся як та коли правильно дарувати подарунки, 5 чи 6 грудня.