Просто натріть цим дзеркало: як позбутися запотівання скла

Читать на русском
Автор
4201
Дзеркало більше не буде запотівати
Дзеркало більше не буде запотівати. Фото 24 канал

Розповідаємо, який простий засіб допоможе позбутися запотівання дзеркала

Нерідко ми стикаємося з проблемою запотівання дзеркала після душу. Проте, як цього позбутися, мало хто знає. Як відмити ванну власноруч, ми вже розповідали раніше, Тепер поговоримо про дзеркала.

Так, можна просто витерти дзеркало, коли воно запотіло, засобом для скла. Проте, такий спосіб бореться тільки з наслідком проблеми. А для того, щоб розв'язати проблему, треба вияснити її причину. Тому, ми разом з prostoway розкажемо, чим натерти скло, аби воно не запотівало.

Чим натерти дзеркало, щоб запобігти запотіванню

Цей простий тат дієвий засіб — шампунь. Спочатку треба вимити дзеркало засобом для скла. Це можна зробити своїм звичайним методом. Після цього треба ретельно висушити дзеркало. Потім слід нанести шампунь на чисту вологу ганчірку та натерти нею дзеркало. Далі треба взяти чисту суху серветку. Натираємо поверхню так, щоб не було розводів. Так, це може зайняти якусь кількість часу, проте результат буде гарантовано хорошим. Тонкий шар шампуню захищатиме скло від запотівання на кілька тижнів.

Якщо вам також цікава тема прибирання, то раніше "Телеграф" писав, як відмити кухню. Ми поділилися дієвими методами чищення поверхонь.