Просто вимкніть це: що зробити, щоб телефон не розряджався швидко

Читать на русском
Автор
11320
Як зберегти заряд батареї телефону на довше
Як зберегти заряд батареї телефону на довше. Фото itechua.com

Користуйтеся нашими порадами — і ваш гаджет не буде швидко розряджатися

Смартфони в наш час — чи не найголовніший девайс кожного. Ми користуємося ними безліч разів на день. Саме тому існує проблема з їхнім швидким розряджанням. А як економно заряджати телефон, ми вже розповідали раніше.

Дуже зручно заряджати телефон один раз добу або рідше. Виробники намагаються досягти такого результату під час виробництва акумуляторі. Проте, батареї мають здатність псуватися через неправильне користування ними, пише unian.

Що робити, щоб телефон не розряджався швидко

Енергоощадний режим

Увімкнувши цей режим, автоматично сповільняться всі фонові функції. Це збереже заряд вашої батареї на довше. Так, яскравість екрана зменшиться, але не граючи ігри, телефон довше не треба буде заряджати.

Синхронізація з обліковим записом

Слід теж вимкнути цю функцію. Для цього треба зайти в "Налаштування" та обрати "Облікові записи". Далі — клацнути на "Меню" та обрати кнопку вимкнення синхронізації. Цей режим постійно автоматично завантажує всі дані з телефона на "хмару", щ використовує багато енергії.

Оновлення віджетів

Варто відмовитися від цієї функції. Оновлення займає багато заряду батареї. Краще виставити окремий час для цієї функції. Наприклад, краще оновлення віджетів відбуватиметься увечері, коли телефон під’єднано до зарядки.

Геолокація

Найбільшу частину заряду батареї забирає оновлення геолокації. Тому, варто вимкнути GPS. Це значно зменшить споживання зарядки.

Раніше "Телеграф" розповідав, як заряджати телефон, щоб не зіпсувати батарею. Ми поділилися корисними порадами.