Такою "Курицею під кайфом" покайфують і близькі, і гості

Читати російською
Автор
Новина оновлена 30 листопада 2023, 08:26

Ви точно здивуєте такою стравою близьких та гостей

На наших кухнях ми часто готуємо найрізноманітніші салати. Адже що може бути простіше, ніж нарізати потрібні інгредієнти та заправити їх улюбленим соусом?

Сьогодні ми разом із "УНІАН" пропонуємо вам незвичайний салат. У ньому ідеально поєднуються різні продукти — копчена курка, свіжі помідори, сухарики й мак. Салат називається "Куриця під кайфом" і назву він носить таке через незвичайне посипання з маковими зернятками. Ця страва сподобається всім близьким та швидко пропаде з тарілок.

Як приготувати салат з маком "Куриця під кайфом"

Інгредієнти:

  • копчене куряче філе — 350 г;
  • помідори тверді — 2 шт.;
  • яйця — 3 шт.;
  • сир — 150 г;
  • харчовий мак — 3 стіл. л.;
  • майонез — 4 ст. л.;
  • сіль, перець — до свого смаку;
  • зелень – для прикраси.

Спосіб приготування:

  1. Яйця відварюємо круто та остуджуємо. Копчену курку, щільну частину томатів та твердий сир нарізаємо кубиком.
  2. Сухарики використовуємо магазинні або готуємо їх самостійно. У другому випадку наріжте хліб кубиком і підсмажте на сухій сковорідці, або запікайте в духовці 15 хвилин при 180°.
  3. Щоб зібрати "Курицю під кайфом", можна використовувати кулінарне кільце. Спочатку викладаємо копчену курку та змащуємо майонезом. Другим шаром викладаємо помідори та яйця (солимо), які теж змащуємо майонезом. Далі йде сир та сухарики. Зверху змащуємо майонезом, посипаємо зернами маку та одразу подаємо до столу.

Рекомендуємо також приготувати незвичайний салат із гарбузом за рецептом "Телеграфа". Ви його готуватимете, поки є цей овоч.