Навіщо кидати шпильку в окріп: древній ритуал для відвернення лиха

Читать на русском
Автор
1233
Окріп і шпилька - це хороші символи, які можна поєднати
Окріп і шпилька - це хороші символи, які можна поєднати. Фото Телеграф

Шпилька може пробити зло та негатив

Шпильки — це не тільки зручні речі для побуту, але й потужні обереги від злого ока і пристріту. Наші предки використовували їх для захисту себе і своїх близьких від злих помислів інших людей, проводячи спеціальні ритуали. Для цього навіть існував спеціальний ритуал, який полягав у киданні шпильки в окріп. Чому так робили і що це означало?

Шпилька — це символ гостроти, проникливості і сили. Вона може пробити негативну енергетику, яка нависла над людиною або її будинком. Кидання шпильки в окріп — це спосіб відвести зло і очистити себе від нього.

Окріп — це символ життя, чистоти і оновлення. Вода має властивість поглинати і нейтралізувати негатив. Коли шпилька потрапляє в окріп, вона передає йому свою силу і гостроту, а вода забирає у себе злість і заздрощі, які були направлені на людину.

Ритуал кидання шпильки в окріп проводиться таким чином:

  • Ввечері за годину до сну потрібно взяти нову шпильку, яка ще не була у використанні, і розкрити її.
  • Закип'ятити воду, налити її у склянку майже по краї і кинути туди шпильку.
  • Пошепки промовити такі слова: "Як гаряча водиця холодною стала, так і злість ворожа від мене відстала. Воістину".
  • Поставити склянку з шпилькою на підвіконня і залишити там до ранку, а самим спокійно лягти спати.

Вранці холодну воду з шпилькою вилити на землю на вулиці, промовляючи знову: "Як гаряча водиця холодною стала, так і злість ворожа від мене відстала. Воістину".

Цей ритуал можна проводити, коли ви відчуваєте, що стали жертвою чужого негативу або коли у вашому житті все йде не так, як хотілося б. Вода з шпилькою допоможе очиститися вам і вашому будинку від поганих енергетичних впливів.

Але не слід забувати, що шпилька — це не той предмет, який можна тримати під рукою або носити з собою. Шпилька може бути небезпечною, якщо необережно з нею поводитися. Тому після ритуалу шпильку потрібно викинути або знищити, щоб вона не зашкодила вам або комусь іншому.

Зазначимо, що не варто використовувати шпильки для прикріплення до одягу або волосся. Це може порушити енергетичний баланс вашого тіла і привести до різних проблем. Якщо вам потрібно щось зафіксувати, краще скористайтеся голкою і ниткою, або застібкою чи заколкою. Це буде безпечніше і красивіше.

Нагадаємо, що ви можете дізнатися про чотири знахідки, які є символами успіху і достатку. Ці речі не варто минати, якщо випадково побачили їх на вулиці. Також для притягнення удачі існує японська традиція, яка дивує світ — вони ставлять сіль в туалеті. Ці статті допоможуть вам покращити своє життя і настрій.