Як захиститися від пристріту за допомогою шпильки і окропу: дуже древня прикмета

Читать на русском
Автор
2534
Це не просто зручний предмет, але й потужний оберіг
Це не просто зручний предмет, але й потужний оберіг. Фото publish.com.ua

Не давайте свою шпильку іншим людям, а також не беріть чужу шпильку, каже народне повір'я

Шпильки мають дуже давнє значення, яке не втратило своєї актуальності. Наші предки вірили, що вони можуть бути потужними оберегами від злих думок і поглядів, як і ще низка предметів. Одним зі способів захисту було прикріплювання шпильки на одяг, що служило оберегом для себе і близьких людей. Цей обряд існує в різних віруваннях і традиціях.

Проте, крім прикріплення шпильки на одяг, існує інший цікавий ритуал, який може здивувати. Цей ритуал полягає у киданні шпильки в окріп. Цей обряд має на меті боротьбу з поганими намірами й злобними думками інших людей. Його рекомендується проводити, якщо ви відчуваєте, що стали жертвою негативного впливу.

Як провести ритуал з шпилькою і окропом

Для того, щоб захиститися від пристріту, потрібно ввечері за годину до сну і бажано на самоті виконати наступні дії.

• Взяти нову шпильку будь-якого розміру, яка ще не була у використанні.

• Далі закип’ятити воду, взяти склянку і налити у неї окропу майже по вінця.

• Потом розкрийте шпильку і киньте її в окріп.

• Далі потрібно пошепки сказати такі слова: "Як гаряча водиця холодною стане, так і злість ворожа від мене відстане. Так і буде".

• Коли скажете ці слова, поставте склянку зі шпилькою на підвіконня і залиште там до ранку, а самі спокійно йдіть спати.

Вранці вже холодну воду потрібно буде вилити на землю на вулиці, попередньо витягнувши з неї шпильку. При цьому потрібно проговорювати пошепки такі слова: "Як гаряча водиця холодною стала, так і злість ворожа від мене відстала. Так і буде".

Також використовуйте тільки нову шпильку, яка не була у використанні, не давайте власну шпильку іншим людям. Щоб шпилька була оберегом — заколіть її на одяг чи покладіть в кишеню.

Нагадаємо, що раніше ми писали про те, як правильно закріпити шпильку від пристріту, щоб захист працював. Зокрема, ми розповіли вам, яку шпильку вибрати, де її носити і як доглядати за нею. Також ми розкрили секрети, які жіночі імена є оберегами і чому їм не страшні ніякі біди.