"Разом із Каменських": Потап поділився рідкісним селфі з дружиною

Читать на русском
Автор
12850
Потап і Настя Каменських
Потап і Настя Каменських. Фото www.instagram.com/realpotap

Репер рідко публікує їхні спільні фото

Український репер Потап, якого раніше хейтили через перебування закордоном, опублікував рідкісне фото, де він разом із дружиною Настею Каменських. Спільні світлини в Instagram Олексія Потапенка з'являються досить рідкою.

Як йшлося у дописі, зіркова пара вирушила на весілля друзів у Києві. "Їдемо на весілля! (Не наше) разом з @kamenskux", — написав репер.

Пізніше в сторіс пара виклала кадри з самої події. Там також йшлося про те, що їхні друзі, яких вони приїхали привітати, чекають на народження дитини. На весіллі молодята дізналися стать свого майбутнього малюка — у них буде донька. Весілля проходило в "Новому РАЦСі" у столиці, де їхні друзі обмінювалися обручками.

Потап і Настя Каменських - фото з весілля їхніх друзів

Нагадаємо, що раніше ми писали про те, що співачка Настя Каменських викликала сміх і негатив у мережі через своє відео, де вона ридала про своє важке життя. Вона скаржилася на те, що вона не може спати, їсти і розважатися, бо працює без вихідних і без відпочинку. Це викликало бурю критики та іронії від користувачів інтернету, які вважають, що Настя не має права нарікати на свою долю, бо вона має все, що хоче. Деякі з них навіть запустили новий флешмоб, де пародіювали її відео. Крім того, ми розповіли вам, що Потап показав свою сімейну ідилію, як снідають його син і дружина Настя Каменських. Він опублікував у своєму Instagram-сторіз фото з кухні.