Потап засвітив свою сімейну ідилію: як снідають його син і дружина Настя Каменських

Читать на русском
Автор
4112
Потап і його сім'я
Потап і його сім'я. Фото www.instagram.com/realpotap

Репер Потап нещодавно повернувся до України

Український репер та продюсер Потап (Олексій Потапенко) поділився зі своїми шанувальниками фото зі своєї сімейної ідилії. Він опублікував у своєму Instagram знімок, на якому його син Андрій і дружина співачка Настя Каменських сидять за столом і снідають.

Потап підписав фото: "Сніданок 1+1 і я". На зображенні видно, що Настя і Андрій зайняті сніданком.

Андрій — це 14-річний син Потапа від його першого шлюбу з Іриною Горовою. Пара розлучилася у 2017 році після 10 років спільного життя. Потап і Настя Каменських одружилися у 2019 році після багаторічних чуток про їхні романтичні стосунки. Вони познайомилися у 2006 році. Зараз Потап і Настя Каменських є одними з найпопулярніших та найуспішніших виконавців української естради.

Нагадаємо, що Настя Каменських нещодавно потрапила в скандал через інтерв'ю, де вона розповідала про своє "важке" життя. Українці висміяли співачку за її скарги на те, що вона не може спати, їсти і робити те, що хоче. В мережі навіть запустили новий флешмоб, де пародіювали Каменських. Також критики піддався Потап, якого звинуватили в нещирості. Співак Коля Серга заявив, що Потап і інші українські артисти не підтримують Україну, а лише роблять гроші на патріотизмі.