Дружина Тищенка Алла Барановська вирішила стати Барбі: її образ засмутив деяких фанатів (фото)

Читать на русском
Автор
4963
Тищенко і Барановська Новина оновлена 07 квітня 2024, 21:11
Тищенко і Барановська. Фото instagram.com/allabonya

Підписників збентежили худі кінцівки дівчини

Дружина скандального українського нардепа Миколи Тищенка Алла Барановська, яка нещодавно відпочивала і хизувалася дорогезною сумкою, вирішила долучитися до популярного Барбі-тренду і одягнулася у рожеве від голови до п'ят. Своїм зухвалим образом вона похизувалася в Instagram.

На фото, яке опублікувала Барановська, вона позує у рожевому топі, спідниці та лосинах, а також високих рожевих туфлях. До свого образу вона додала макіяж і блискучі прикраси. "Hi, Barbie", — підписала вона свій пост.

Фото дружини нардепа Тищенка викликало суперечливі реакції у мережі. Деякі користувачі захопилися її стилем і назвали її "принцесою", "красунею" і "лялькою". Інші ж критикували її за худобу, недоречність і смак. Особливо багато коментарів було про її надто худі ноги. "Ноги-палички", "Ноги як у курки", "Ноги як у старої бабусі", — писали вони.

Барановська не залишила без уваги таку критику і відповіла на деякі коментарі. Вона заявила, що їй подобаються її ноги і що вони мають подобатися тільки їй, а не комусь іншому. Також вона пообіцяла повернутися до спорту, бо перерва затягнулася.

Нагадаємо, що Алла Барановська не перша, хто вирішив долучитися до Барбі-тренду. Раніше українська телеведуча Леся Нікітюк знялася у власній версії Барбі, показавши свої форми у рожевому купальнику. Також співачка, яка підтримує Україну, Алла Пугачова приміряла образ Барбі на фестивалі Лайми Вайкуле, присвяченому Україні. Вона одягнулася у рожеву сукню з бантом і позувала з іграшковими пуделями.