Оля Полякова здивувала фанатів: що вона планує випустити власну "Барбі" (фото)

Читать на русском
Автор
1567
Полякова та її лялька
Полякова та її лялька. Фото https://www.instagram.com/polyakovamusic/

Гроші з продажу ляльки підуть на благодійність

Українська співачка Оля Полякова теж підхопила "хайп" довкола виходу фільму "Барбі", як і Леся Нікітюк. Зірка анонсувала випуск своєї іграшкової колекції під назвою "Оля Полякова". Ляльки будуть одягнені у сценічні костюми з її шоу "Королева Ночі" та співатимуть її піснями.

Співачка поділилася цією новиною на своїй сторінці в Instagram, де вона опублікувала фото ляльок. Вона розповіла, що планувала випустити ляльки ще до війни, але через обставини перенесла цю подію. Та нещодавно, під час однієї з іграшкових виставок, ляльки викликали великий інтерес у дистриб'юторів. Тому разом з компанією-виробником вона вирішила презентувати їх цієї осені.

За словами Полякової, ляльки "Оля Полякова" стануть першими в Україні ляльками, героєм якої є українська співачка. Крім того, ляльки ще й будуть співати її голосом. Співачка також пообіцяла, що частина коштів з продажу ляльок піде до благодійного фонду "Дитинство без війни", амбасадоркою якого вона є.

Планується, що 26 жовтня перед початком грандіозного шоу співачки "Все Буде Добре!" у столичному палаці "Україна", Оля Полякова представить свою лялькову колекцію.

Нагадаємо, що Оля Полякова — не тільки успішна співачка, але й мати двох дочок — Марії та Аліси. Нещодавно вона опублікувала відео донькою з Машею і деякі користувачі вирішили розкритикувати дочку Полякової за її зовнішність та вагу. Співачка не залишила це без уваги та захистила свою дитину від негативних коментарів.