Не робіть цього на кухні: 4 простих правила для збереження здоров'я, достатку і щастя

Читать на русском
Автор
6449
Кухня — це ще й місце домашньої енергетики
Кухня — це ще й місце домашньої енергетики. Фото Телеграф

Щоб ваша кухня була не тільки смачною, але й щасливою, дотримуйтеся простих правил

Кухня — це не тільки місце для приготування їжі, але й для здоров'я, достатку і щастя. На кухні ми отримуємо енергію від їжі, ділимося новинами з родиною і друзями, втілюємо свої кулінарні фантазії. Але чи знаєте ви, що на кухні можуть бути речі, які можуть зашкодити вашому благополуччю, якщо ви не дотримуєтеся деяких правил?

Не сидіть на кухонному столі

Це може здатися дивним, але сидіти на кухонному столі — це дуже погана звичка. Кухонний стіл — це магічний предмет, який притягує гроші і достаток в будинок. Якщо ви сидите на ньому, ви блокуєте цей потік і ризикуєте залишитися без грошей. Також сидячи на столі, ви забруднюєте його поверхню.

Не використовуйте посуд з тріщинами або сколами

Це може здатися невеликою дрібницею, але посуд з тріщинами або сколами — це не тільки негарний вид, але й потенційна небезпека. Посуд з тріщинами або сколами притягує нещастя, бідність і хвороби в будинок. Також такий посуд може бути джерелом бактерій, які можуть потрапити в їжу або напої. Також такий посуд може розламатися під час використання і поранити вас або вашу родину. Тому не шкодуйте викинути посуд з тріщинами або сколами і замінити його новим.

Не кладіть на кухонний стіл гроші або ключі

Це може здатися зручним, але кладення на кухонний стіл грошей або ключів — це дуже погана ідея. Це приносить нещастя, втрату грошей або крадіжку. Також це порушує гігієну, оскільки гроші або ключі можуть бути забруднені бактеріями або хімікатами, які можуть потрапити на їжу або посуд. Тому не кладіть на кухонний стіл гроші або ключі і знайдіть для них інше місце.

Не сваріться на кухні

Це може здатися дивним, але сварка на кухні — це дуже погана ознака. За народними повір'ями, сварка на кухні приносить розлад, незгоду і розлучення в сім'ї. Також сварка на кухні порушує енергетику простору і створює негативну атмосферу. Тому не сваритесь на кухні і намагайтеся уникати конфліктних ситуацій. Якщо ви все ж таки посварилися на кухні, то примиритися потрібно там же, де і посварилися.

Нагадаємо, що раніше ми писали про те, які продукти є на кухні у кожної господині і як правильно з ними поводитися, щоб не відлякати щастя. Також ми дали вам поради, як зберігати ці продукти і використовувати їх у своєму житті. Також ми писали про те, чому не варто викидати їжу у смітник. Ми назвали вам чотири причини, про які мало хто знає.