Ці продути є на кухні у кожної господині: як правильно з ними поводитися, щоб не відлякати щастя

Читать на русском
Автор
1682
Наші предки використовували крупи та приправи для різних обрядів
Наші предки використовували крупи та приправи для різних обрядів. Фото Телеграф

Звичайні крупи та приправи потребують особливого поводження

Звичайні продукти, які є у кожного на кухні, можуть мати великий вплив на ваше життя. Як до прикладу, лавровий лист, який може притягнути багатство. Вони можуть притягувати або відштовхувати удачу, багатство, здоров'я і гармонію. Тому дуже важливо знати, як правильно зберігати і використовувати ці продукти, щоб не нашкодити собі і своїм близьким.

Як повідомляє "Главред", сіль і цукор — це символи багатства і чистоти. Зберігайте їх в різних шафках і в непрозорих баночках. Не залишайте їх відкритими або розсипаними, бо це може привести до пліток і заздрощів.

  • Пшоно — це символ щастя і достатку. Зберігайте його тільки в контейнері з золотою кришкою. Не давайте його нікому, бо це може означати втрату вашого щастя.
  • Манка — це символ розв'язання проблем і негараздів. Розсипайте її по кутах будинку, коли у вас щось не складається. Вона допоможе вам позбутися від негативної енергії.
  • Борошно — це символ життя і багатства. Зберігайте його якнайдалі від сторонніх очей і не розсипайте його. Якщо у вашому будинку часто сварки і проблеми з грошима, перевірте, чи все гаразд з вашим борошном.
  • Лавровий лист — це символ захисту і запаху. Зберігайте його в прозорій банці на видному місці на кухні. Він захистить ваш будинок від злого ока і поганих запахів.

Як бачите, продукти на кухні не тільки смачні, але й корисні в езотеричному плані. Дотримуйтесь цих простих правил, і ваш будинок буде повний гармонії і достатку. Однак головне не повністю покладати усе своє життя на народні прикмети та забобони і дослухатися до здорового глузду та власного серця.

Нагадаємо, що хліб — це символ життя і багатства, а тому його не можна ламати, розсипати або викидати. Вважається, що таким чином ви ламаєте свою долю і втрачаєте своє щастя. Також дуже важливо поважно ставитися до дитячих речей, особливо до одягу. Не можна викидати або дарувати дитячий одяг без дозволу дитини, бо це може призвести до негативних наслідків для її здоров'я і характеру. Тому будьте уважні до того, що ви робите зі своїми речами, і слідкуйте за їхньою енергетикою.