"Плачу. Плачу, бо я розумію": Джамала розповіла, чому розплакалася під час відпочинку на Сицилії (фото)

Читати російською
Автор

Співачка хоче, щоб Крим був таким самим

Українська співачка Джамала відпочиває на Сицилії. Вона розповіла, що ця подорож сталася для неї випадково, але вона відчуває зв'язок з цим місцем. Вона також згадала рідний Крим, який міг бути таким самим.

Співачка поділилася своїми враженнями в Instagram, де опублікувала фото на фоні туристичних принад острова. Вона написала, що розплакалася, побачивши амфітеатр, де хотіла б співати свій альбом QIRIM. Вона також розповіла про свої мрії, бажання і споріднення з Сицилією.

Джамала зазначила, що їй нагадують Крим пурпурові камінці, море і люди. Вона сказала, що плаче, бо розуміє, що люди на Сицилії роблять прекрасні вистави і фестивалі, а в Криму російський окупант руйнує історичні місця.

"Плачу. Плачу, бо я розумію, що люди не так вже і далеко від нас в місці, яке насправді мені нагадує Крим, роблять прекрасні вистави, арт-фестивалі (днями буде ще фестиваль джазу) використовують руїни для прекрасного, а водночас наш сусід, який роками вплутувався своїм паразитним корінням в наше життя робить руїни з історичних місць в твоєму домі", — написала співачка. Джамала також зазначила, що вперше читає книгу "За перекопом є земля" і що це місце, в яке хочеться повернутися.

Нагадаємо, що раніше ми писали про те, як Оля Фреймут показала, як проводить час з коханим у Львові. Ми розповіли про їхню зустріч після розлуки і про те, як вони насолоджувалися атмосферою міста. Також ми розкрили, хто такий новий обранець телеведучої і чим він займається. Також ми розповідали про те, як українська акторка присоромила турецький ресторан через борщ. Вона висловила незадоволення тим, що в меню борщ називали російським супом.