"Вічно молодий": Ольга Сумська показала, як виглядає її чоловік у 60 років

Читать на русском
Автор
2865
Сумська і Борисюк Новина оновлена 21 липня 2023, 07:39
Сумська і Борисюк. Фото https://www.instagram.com/olgasumska/

Сумська і Борисюк є однією з найміцніших зіркових пар України

Українська актриса Ольга Сумська, відома роллю Роксолани, відзначила 60-річчя свого чоловіка, актора Віталія Борисюка. Вона поділилася з ним подарунками та кулькою з привітаннями.

Це стало відомо з її Instagram, який акторка активно веде й де Сумська опублікувала фото з урочистого моменту. "З ЮВІЛЕЄМ, коханий vitaliyborysyuk! ❤️ Вічно молодий і найрідніший! Люблю!", — написала вона.

На фото видно, що Сумська подарувала своєму обранцеві кульку та букет квітів. Ольга Сумська і Віталій Борисюк одружилися у 1996 році. Вони мають двох дочок — Антоніну та Ганну. Антоніна живе в росії і не коментує ситуацію з війною в Україні, що викликає критику в адресу Сумської. Ганна залишилася в Україні і підтримує свою матір.

Ольга Сумська — відома українська актриса і телеведуча. Вона знялася у багатьох фільмах і серіалах.

Нагадаємо, що раніше Ольга Сумська висловила свою підтримку Україні після нічного удару рф по нашій країні. Акторка опублікувала фото з українським прапором і написала: "І знову ця біль…". Також вона долучилася до флешмобу #заукраїну, який запустили інші зірки. Крім того, Сумська нещодавно здивувала своїх шанувальників фото без макіяжу. Акторка показала свою натуральну красу і отримала багато компліментів.