Бультер'єр зустрівся з дикобразом: як він виглядав після бійки (відео)

Читать на русском
Автор

Ця історія привернула увагу місцевих жителів і зоозахисників, які швидко прийшли на допомогу

У Канаді бездомний бультер'єр на ім'я Брут не зміг поладнати з дикобразом. Через що він втратив око, а ветеринари дістали з нього понад тисячу голок.

Всупереч поширеній думці, дикобрази не можуть кидати або стріляти своїми голками. Однак, оскільки вони так слабо прикріплені, шипи можуть легко відірватися при контакті.

Неприємна зустріч

Як розповіли в "The Telegraph", Брут, дворічний стаффордширський бультер'єр, залишився без господарів і почав вештатися територією індіанців поблизу Едмонтона. В пошуках їжі або задля розваги, він натрапив на барліг дикобраза. Після спроби дістати звідти тварину, дикобраз змушений був захищатися, використавши проти Брута свій арсенал голок.

Допомога та лікування

Місцеві знайшли Брута з голками, що вкривали його морду, пащу та очі. Вони викликали зоозахисників з організації Paws Up Program (PUP), які відвезли собаку до ветеринара. Лікарі видалили близько 1500 голок, але, на жаль, сім з них застрягли в лівому оці. Через це його довелося видалити.

Зараз Брут живе в притулку і чекає на нових господарів. За словами волонтерів PUP, він добре ладнає з дітьми та іншими собаками, хоча його потрібно годувати окремо. Завдяки грайливому характеру він стане чудовим компаньйоном для будь-якої родини.

Раніше "Телеграф" розповідав про собак, які не відходитимуть від господаря. Ці 5 милих порід стануть вам добрими друзями.