Собаки-липучки. Ці 5 милих порід не відходитимуть від господаря

Читать на русском
Автор
1044
Фото: pixabay.com

Очікуйте, що таке цуценя буде постійно поруч з вами

Деякі собаки добре відомі своєю схильністю перетворюватися на так званих "собак на липучках" — ці домашні улюблені, наче клей прилипають до своїх господарів, стаючи тривожними, навіть якщо їх розлучити на короткий проміжок часу. Отже, ось 10 порід цуценят, які можуть стати "собаками на липучках".

Угорська вижла

Угорська вижла має жвавий і заразливо веселий характер. Ця порода собак прекрасно підходить тим, хто зможе приділяти їм потрібну увагу. Родом з Угорщини, вони будуть триматися за свого господаря у важких ситуаціях – від прогулянок і плавання до згортання калачиком на дивані для вечірнього сну.

Угорська вижла
Угорська вижла

Бордер-колі

Це чудовий компаньйон для людини будь-якого віку. Порода вважається однією з найталановитіших, найрозумніших і творчих вівчарок. Враховуючи, що розумний бордер-коллі був виведений для неймовірної тісної співпраці зі своїм власником, щоб пасти овець, не дивно, що стосунки можуть бути досить інтенсивними з точки зору собаки. Час окремо від власника може призвести до того, що ця порода стане руйнівною.

Бордер-колі
Бордер-колі

Шелті

Шелті або ще шетландська вівчарка — ще одна пастуша собака, чиї тісні стосунки з власником протягом багатьох років виявилися неоціненними для фермерів. Ця сильна прихильність зазвичай поширюється на всю їхню людську родину. Це чарівна та розумна порода, яка захоплює серця любителів собак у всьому світі.

Шелті
Шелті

Німецька вівчарка

Німецька вівчарка має загрозливу, на перший погляд, репутацію поліційної, армійської та сторожової собаки. Причина, за якою вони так добре справляються з цією роботою, полягає в тому, що вони дуже люблять своїх власників і відчайдушно намагаються догодити їм і захистити їх. Вони будуть на вашому боці, навіть якщо їхня власне безпека буде під загрозою.

Німецька вівчарка
Німецька вівчарка

Лабрадор ретривер

Будь-який власник лабрадора, який знайшов свою собаку, яка терпляче чекає на нього біля туалету, зможе сказати вам, як сильно ця порода любить свою людину. Негативною стороною цього є те, що найпопулярніша собака у світі також є однією з тих, хто найчастіше страждає від тривоги розлуки.

Лабрадор ретривер
Лабрадор ретривер

Раніше "Телеграф" розповідав, як навчити кота любити митися і не травмувати його психіку. Окрім того, ви можете дізнатися чому котяча м’ята викликає незвичайну поведінку у ваших улюбленців.