Кабачковий рулет з шинкою та сиром: ситна та ароматна закуска за 20 хвилин

Читати російською
Автор

Якщо ви любите кабачки, пропонуємо вам зробити такий рулет. Ви будете від нього у захваті.

Літо щедро дарує нам свої щедрі дари — соковиті кабачки, які можна використовувати для приготування різноманітних страв. Сьогодні ми пропонуємо вам приготувати кабачковий рулет з шинкою та сиром, який стане чудовою закускою або легкою вечерею.

Цей рулет — це не просто смачна страва, але й корисна. Кабачки багаті на вітаміни, мінерали та клітковину, а шинка та сир додають йому білок та кальцій. Він простий у приготуванні, не потребує багато часу та інгредієнтів.

Інгредієнти:

  • 2 кабачки
  • 200 г шинки
  • 150 г твердого сиру
  • 2 яйця
  • 50 мл молока
  • 50 г вершкового масла
  • 2 ст. л. борошна
  • 1 ч. л. солі
  • 1/2 ч. л. чорного меленого перцю
  • Зелень петрушки (для прикраси)

Приготування:

  1. Кабачки наріжте тонкими довгими смужками за допомогою овочечистки або гострого ножа.
  2. У мисці збийте яйця з молоком, сіллю та перцем.
  3. Обмочіть кожну смужку кабачка в яєчній суміші.
  4. На розігрітій сковороді з вершковим маслом обсмажте смужки кабачка з обох боків до золотистого кольору.
  5. На кожну смужку кабачка викладіть скибочку шинки та тертого сиру.
  6. Згорніть смужки кабачка рулетом.
  7. Викладіть рулети в форму для запікання.
  8. Запікайте в духовці, розігрітій до 180°C, протягом 20 хвилин.
  9. Прикрасьте рулети петрушкою і подавайте до столу.

Також ми ділились рецептом смачних дерунів із кабачків. Раніше, ми ділились рецептом апетитного холодника.