Вдома буде пахнути, як у дорогому спа: що треба зробити під час прибирання

Читать на русском
Автор
52340
Який засіб треба додати у воду для миття
Який засіб треба додати у воду для миття. Фото Freepik

Вам знадобиться простий засіб

Якщо ви вже втомилися часто прибирати вдома, щоб досягти постійного відчуття свіжості, то вам точно знадобиться цей лайфхак. Раніше ми розповідали, як зібрати шерсть і волосся з підлоги без зусиль, а тепер ділимося, що зробити, щоб вдома пахло, як у дорогому спа.

Як виявилось, цей спосіб не передбачає використання дорогих хімічних засобів. Ним поділилися на порталі noviydoctor.

Вам знадобиться звичайний кондиціонер для прання. Його треба додати у воду для миття підлоги та витирання пилу. Щодо пропорцій, то їх потрібно дотриматися у співвідношенні 1:3, де одна частина кондиціонера, а три — води.

Цей засіб надасть свіжості і гарно очистить усі поверхні. Ним можна протирати не лише підлогу і витирати пил, а й мити стіни у ванній кімнаті, двері, пластикові та керамічні поверхні. Ви помітите, як вони стануть кришталево чистими, а у квартирі буде приємний аромат.

Важливо часто міняти воду, щоб ефект чистоти був кращим. Також, якщо у квартирі з’явився затхлий запах, якщо у вас шпалери, які можна мити, можна протерти їх цим засобом. Однак не забудьте провітрити приміщення.

Раніше "Телеграф" розповідав, яким дешевим продуктом треба протерти дзеркало, щоб не було розводів. Побутова хімія та інші агресивні поліролі не завжди є ефективним способом відновлення природного блиску скла.