Таропрогноз на 27 квітня 2024: оберіть карту і дізнайтеся, що на Вас чекає в суботу

Читать на русском
Автор
794
Прогноз Таро, на що всім чекати 27 квітня
Прогноз Таро, на що всім чекати 27 квітня. Фото Згенеровано ШІ ("Телеграф")

Розповідаємо, що чекає на всіх у цей день

У суботу, 27 квітня 2024 року, деякі будуть схильні до конфліктів і створення собі проблем, тоді як інші, навпаки, будуть сповнені сил добиватися всього, чого хочеться.

Про це розповідають карти Таро, які випали у розкладі на двадцять сьомий день квітня. Щоб дізнатися, чого чекати саме Вам, виберіть одну з карт на фото:

Тепер погляньте, яка це була карта:

Зліва направо — Сила, перевернута Королева кубків, перевернута Двійка кубків

Сила

У суботу Ви будете сповнені сил для звершень і підкорення вершин, а всі розпочаті справи будуть Вам по плечу. Якщо перешкоди і будуть, вони виявляться переборними. Не бійтеся труднощів і домагайтеся бажаного.

Перевернута Королева кубків

У цьому положенні карта попереджає, що Ви будете схильні до поганого та депресивного настрою, і до сварок. Може бути бажання відвернутися від проблем і світу загалом шляхом відходу в ілюзорний світ сп’яніння чи телебачення. "Заземліться", робіть щось руками і намагайтеся не заглиблюватись у погані думки.

Перевернута Двійка кубків

Цікаво, що ця карта в цій же позиції випадає в розкладах вже третій день поспіль. Вона попереджає, що у стосунках з кимось близьким у Вас може статися втрата рівноваги, один може опинитися в позиції того, хто дає, а другий — лише того, хто приймає, що стане причиною конфліктів і сварок.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" розповідав, що чекає на всі знаки Зодіаку в травні за картами Таро.