Гороскоп Таро на травень 2024: Терезів чекає повне оновлення, а Риб, — кінець чорної смуги

Читать на русском
Автор
24054
Зробили розклад Таро для кожного знака Зодіаку на травень 2024 року
Зробили розклад Таро для кожного знака Зодіаку на травень 2024 року. Фото Згенеровано ШІ ("Телеграф")

Кінець весни має бути чудовим

Травень в 2024 році для більшості обіцяє стати надзвичайно вдалим місяцем, коли багато хто зможе досягти успіхів і налагодити свої справи, проте в деяких не обійдеться і без емоційних гойдалок та тривог.

На це вказують карти Таро, які випали у розкладі на травень 2024 року для всіх знаків Зодіаку.

Овен — перевернутий Ієрофант

У травні будьте відкриті назустріч новому — можете змінити образ, спробувати влаштувати експеримент у стосунках або ж зважитися на експериментальний підхід вирішення будь-якої іншої проблеми, це обов’язково піде Вам на користь.

Телець — перевернутий Паж кубків

Упродовж травня у Вас може з’явитися бажання втекти від себе та проблем у світ ілюзій, телебачення, алкоголю та інших способів забутися. Довіряйте інтуїції та не дайте такому настрою похитнути Вашу впевненість у собі.

Близнюки — Вісімка кубків

Можливо, у травні Вам доведеться залишити позаду щось хороше, проте не варто засмучуватися, адже це означає, що незабаром у Ваше життя прийде щось краще.

Рак — Дев’ятка пентаклів

Друга назва цієї карти — Владика матеріального достатку, і вона говорить сама за себе. У травні Ви можете отримати винагороду за свою працю, і успіх буде на Вашому боці, не бійтеся починати щось нове.

Лев — перевернутий Лицар мечів

У цьому положенні карта каже, що у травні Ви можете бути надмірно агресивними та імпульсивними, через що можете спровокувати конфлікти і зазнати в чомусь невдачі. Намагайтеся тримати себе в руках.

Діва — Королева кубків

Це чуттєва, вразлива і емоційна королева, яка цінує спокій, домашній затишок та своїх близьких. Іноді вона може надто близько до серця сприймати навколишній світ і страждати від цього. Тому порада Вам від картки на найближчий час, — присвятіть час близьким, бережіть свої нерви і займайтеся творчістю.

Терези — Смерть

Нехай Вас не лякає назва карти, насправді вона пророкує "смерть" пройденого етапу в житті. Можливо, це будуть кар’єрні чи житлові зміни, або Ви нарешті просто зможете попрощатися зі старими душевними ранами та переродитись у емоційному плані.

Скорпіон — Шістка пентаклів

У травні Ви матимете надзвичайно сприятливий час для вкладень. Також допоможіть тому, хто цього потребує, — добро повернеться до Вас добром.

Стрілець — Четвірка пентаклів

Ви зможете зробити крок до матеріального благополуччя та стабільності, якщо ретельно продумуватимете кожен крок.

Козоріг — перевернута Десятка мечів

Зазвичай ця карта говорить про жалобу та втрати. Але перевернута Десятка мечів обіцяє промінчик надії, який незабаром осяє Ваше життя. На деякий час труднощі відступлять, можуть з’явитися гроші та удача, — не проґавте їх.

Водолій — Шістка кубків

Ця карта ще називається Владикою насолод. Вона обіцяє повернення додому, приємні спогади, гармонію у справах серцевих, радість, веселощі, затишок та сімейне щастя.

Риби — Король кубків

Це надзвичайно гарна карта, яка передбачає кінець чорної смуги, домашній затишок, щирість і щедрість, — насолоджуйтеся травнем на повну. Також є шанс, що у найближчому майбутньому Ви зустрінете когось особливого.