Неповторні Кірстен Данст, Венсан Кассель та Емі Уайнхаус: що цікавого зараз показують у кіно

Читать на русском
Автор
503
Розповідаємо, чи варто дивитися фільми "Повстання Штатів", Back to Black та "Почерк кілера" Новина оновлена 16 квітня 2024, 16:36
Розповідаємо, чи варто дивитися фільми "Повстання Штатів", Back to Black та "Почерк кілера". Фото telegraf.com.ua

Зібрали коротко опис фільмів, їх рейтинги та трейлери

Весна у 2024 році порадувала кіноманів цілою серією чудових новинок, зокрема науково-популярним серіалом від Netflix "Проблема трьох тіл". Але крім того у квітні вийшла ще низка новинок кіно, про які "Телеграф" розповість нижче.

"Падіння імперії", "Громадянська війна" або "Повстання Штатів" (Civil War)

Це антиутопія, яка розповідає про події в США в майбутньому, де президент розпустив ФБР, наказав застосувати силу проти мирного населення і залишився на третій президентський термін, після чого країна поділилася на чотири ворогуючі частини. Чотири представники преси об’єднуються, щоб дістатися столиці, взяти у президента інтерв’ю та розповісти світу про падіння президента.

Фільм триває 109 хвилин, а головну роль відіграла Кірстен Данст. Фільм має оцінку в 7,6 із 10 балів на IMDb, що робить його найпопулярнішою новинкою.

Емі Уайнхаус: Back to Black

Це біографічна драма, яка розповідає про одну з найяскравіших представниць "клубу 27", — Емі Уайнхаус. Він розповідає про те, як вона почала співати, як вийшла заміж, пережила залежність, розлучення та реабілітацію.

Головну роль відіграла Маріса Абела. На IMDb фільм оцінили на 6,7 із 10.

"Почерк кілера" (Damaged)

Це британсько-американський бойовик, головні ролі у якому зіграли Семюел Л. Джексон та Венсан Кассель. Він розповідає про детектива, який після вбивств у Чикаго знаходить слід убивці в Шотландії, і їде туди для його затримання.

Рейтинг фільму на IMDb вельми посередній, всього 4,5 із 10, але можливо він все одно зможе скрасити ваш вечір.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" розповідав, чому варто подивитися фільми "Кабріні", "Шайтан", "Король Артур".