Позбавитеся від набридливої проблеми: для чого підгортати гумові рукавички під час прибирання

Читать на русском
Автор
587
Відвороти на рукавичках зроблять прибирання приємнішим
Відвороти на рукавичках зроблять прибирання приємнішим. Фото Згенеровано ШІ (Телеграф)

Простий спосіб як трохи полегшити процес прибирання

Існує безліч лайфхаків для прибирання і способів, як зберігати чистоту в будинку. Однак жоден з них не розповідає, як позбутися від набридливої води, яка стікає по руках і мочить рукава. Мало хто знає, що одна проста дія це виправить.

Лайфхаком поділилися на Ukr.Media. Вам просто потрібно підвертати гумові рукавички.

Навіщо підвертати гумові рукавички

Коли ви миєте вертикальну поверхню, вода постійно стікає по ваших руках. Це не лише неприємно, а й некорисно. Річ у тім, що агресивні хімікати шкодять шкірі і пересушують її. Тому краще не ризикувати і прибирати, по-перше, в рукавичках, а по-друге, підвертати їх.

Одягніть гумові рукавички на сухі руки перед початком миття поверхні, а потім загорніть їхні краї назовні на 4-5 сантиметрів. Якщо матеріал щільний, він залишиться в такому положенні. Якщо ні, відворот можна закріпити. Таким чином вода потраплятиме в "кишеньку", а не на ваші руки.

Після використання гумових рукавичок їх треба ретельно вимити не лише зовні, а й зсередини. Обов’язково їх добре просушити. В іншому випадку, всередині рукавичок з’явиться неприємний запах через бактерії, які в них розвиватимуться, і цвіль.

Раніше "Телеграф" розповідав, що треба зробити під час прибирання, щоб вдома пахло, як у дорогому спа. Ми поділилися дієвим лайфхаком.