Тушкована капуста вийде в сто разів смачніша: п’ять несподіваних добавок, які додадуть їй пікантності

Читать на русском
Автор
Капуста вийде чудовою
Капуста вийде чудовою. Фото lifestyle.today.ua

Можливо, деякі інгредієнти вас здивують

Ароматна тушкована капуста — дуже популярна страва, особливо під час Великого посту. Воно готується із простих продуктів швидко та легко.

Однак навіть найулюбленіша страва іноді хочеться урізноманітнити та додати нотку пікантності. Разом із Рrostoway розповімо, які продукти допоможуть зробити смак тушкованої капусти кращим.

Як покращити смак тушкованої капусти

Хочеться, щоб тушкована капуста вийшла ніжнішою, апетитнішою та смачнішою? Додайте трохи вершкового масла — і у вас вийде ідеальна пісна страва. Додавати цей продукт можна як на початку, так і наприкінці приготування.

Поліпшити смак страви можна також за допомогою цукру. Не варто переживати, що страва вийде надто солодкою – навпаки, капуста просто стане набагато смачнішою. Додавати його потрібно тоді, коли капуста стала м’якою.

Ідеально підкреслює смак страви та додає трохи пікантності лимонний сік. Саме з ним капуста вийде яскравішою та цікавішою — достатньо за п’ять хвилин до готовності додати у страву третину великої ложки.

Пікантного кисло-солодкого смаку страві додасть яблуко. Його можна натерти на дрібній тертці або нарізати дрібною соломкою і додати в кінці приготування капусти. Після цього потрібно накрити все кришкою і дати добре пропариться.

Мускатний горіх додасть пікантної нотки та неймовірного аромату капусти. Домашні здивуються, як у вас вийшла така смачна капуста.

Спробуйте також приготувати тушковану капусту з медом та гірчицею. Цей пісний рецепт не залишить нікого байдужим.