Всього "по три": що змішати, аби унітаз, старі сковорідки та духовка блищали

Читати російською
Автор

Ви одразу побачите результат

Навіть найвідповідальніші господині можуть зіткнутися з проблемою забруднень на унітазі чи нальоту на сковорідках. Усунути їх можна професійними мийними засобами або ж скористатися народними методами.

Сьогодні ми хочемо поділитися рецептом копійчаного засобу, за допомогою якого можна усунути навіть застарілі забруднення. Йдеться про метод "трьох ложок" — соди, оцту та засобу для миття посуду, інформують на порталі "Ukr.Media".

Спосіб "Три ложки"

Так, за допомогою методу можна усунути застарілі забруднення як на кухні, так і у ванній кімнаті. А полягає він у поєднанні столового оцту, харчової соди та мийного засобу. Ця комбінація інгредієнтів здатна не лише знищити бактерії та видалити стійкі забруднення, але й ефективно продезінфікувати поверхні.

Аби приготувати суміш необхідно взяти по столовій ложці вищеперерахованих інгредієнтів, ретельно їх змішати та нанести на забруднення. Після цього накрити пляму харчовою плівкою та залишити у такому стані на 20 хвилин. Далі залишиться лише потерти плями губкою або старою зубною щіткою та змити засіб.

Варто пам'ятати, що такий засіб можна використовувати лише у рукавичках.

Раніше "Телеграф" розповідав, як прочистити забитий унітаз без вантуза. Привести його до робочого стану можна за допомогою звичайних предметів домашнього вжитку.