П’ять порад, як зарядити телефон удвічі швидше: як правильно це зробити

Читать на русском
Автор
Як заряджати смартфон швидше
Як заряджати смартфон швидше. Фото Телеграф

Прості та дієві поради

Смартфон — найбільш необхідний ґаджет у сучасному світі. Однак їхня зарядка займає досить багато часу. Для цього варто знати, як можна прискорити процес живлення. Раніше ми розповідали, як прискорити роботу мобільного телефона, а тепер ділимося, як зменшити час його заряджання.

У сучасному світі потрібно завжди бути на зв’язку з рідними, особливо в умовах війни. Як зарядити смартфон швидше, поділилися на vikna.

Як пришвидшити зарядку смартфона

Варто заряджати від розетки. Якщо є можливість зарядити смартфон не від павербанка, а від розетки, краще обрати друге. Так телефон зарядиться набагато швидше.

Треба закрити усі застосунки. Річ у тім, що програми, які працюють у фоновому режимі, споживають чималу кількість заряду. Тому найкраще їх закрити.

Активуйте "Режим польоту". Річ у тім, що він обмежує кількість енергії, яку споживає смартфон. Таким чином вимикається Wi-Fi, стільниковий зв’язок, Bluetooth, GPS та ін. Тому, якщо ви не очікуєте на важливий дзвінок, увімкніть цей режим.

Вимкніть телефон. Під час зарядки краще не користуватися смартфоном. А ще краще його вимкнути. Цей спосіб радикальний, але дієвий.

Активуйте функцію швидкої зарядки. Вона є не у кожному, однак у більшості смартфонів, тому користуйтеся нею.

Раніше "Телеграф" розповідав, як дізнатися, чи IPhone оригінальний. Ми поділилися ефективними способами.