Фінансовий гороскоп Таро на тиждень: у Левів все перевернеться з ніг на голову, а Козороги знайдуть баланс

Читати російською
Автор

Розповідаємо, чого чекати всім знакам в кінці місяця

Кінець квітня багатьом принесе фінансові потрясіння та випробування на роботі, але натомість деякі отримають і відмінні можливості для розвитку.

На це вказують карти Таро, які випали у розкладі на фінанси та роботу на наступний тиждень.

Читайте також: Загальний розклад Таро для всіх знаків Зодіаку на тиждень із 22 по 28 квітня

А ось які карти випали на цей тиждень у фінансовому розкладі:

Овен — Двійка пентаклів

Це неоднозначна картка у фінансовому плані. Якщо у Вас є проблеми з грошима, то незабаром можете отримати прибуток. Однак якщо з грошима навпаки було все гаразд, то становище може скоро погіршитися.

Телець — Ієрофант

Порада картки — грайте за правилами і продовжуйте докладати зусиль на роботі, і все буде добре. Однак, не забувайте, що не гроші зараз головне. Якщо Ви думали про продовження навчання, то Вам однозначно варто це зробити.

Близнюки — перевернута Четвірка кубків

Карта каже, що після періоду застою у Вас може відкритися другий подих, з’являться сили налагоджувати справи. Наскільки це вийде, покаже час.

Рак — перевернутий Диявол

У цьому положенні карта говорить про хитке фінансове становище. Гроші з ряду причин не принесуть Вам радості найближчим часом. Крім того, Ви можете виявитися крайнім у неприємній ситуації на роботі.

Лев — Смерть

У Вас попереду глобальна зміна фінансового становища. Можливо, ви втратите роботу чи усвідомите безперспективність старих вкладень. А можливо, навпаки підходить кінець складного періоду. У будь-якому випадку, це "смерть" старих принципів, на яких базувалося ваше матеріальне становище.

Діва — Дев’ятка жезлів

Ця карта обіцяє, що Ваші фінансові справи наприкінці квітня складуться благополучно. Якщо ситуація була погана, то Ви нарешті зможете звести кінці з кінцями та покращити становище.

Терези — Трійка мечів

У цьому положенні карта попереджає про неприємності на роботі — можуть бути конфлікти з колегами та начальством, невдалі угоди.

Скорпіон — Сімка мечів

Вас може чекати каверза в робочих питаннях і буде важко закінчити всі розпочаті справи. Карта рекомендує присвятити час собі, щоб заповнити розтрачені ресурси і бути уважним, щоб не наробити помилок.

Стрілець – перевернута Четвірка мечів

У цьому положенні карта каже, що наступного тижня Ви можете бути не організовані та літати у хмарах, у зв’язку з чим плани та творчі задуми реалізувати не вдасться.

Козоріг — Помірність

Наступного тижня Ви знайдете баланс між витратами та заробітком. Великих багатств і раптових доходів не передбачається, але Ви розумно розпоряджатиметеся наявними фінансами. Якщо у Вас були якісь конфлікти чи проблеми на роботі, швидше за все ситуація вирішиться.

Водолій — перевернутий Імператор

Наприкінці місяця на Вас може чекати зниження заробітної плати, тиранія з боку начальства та ймовірність загрузнути в нечесних методах заробітку.

Риби — Колісниця

Залишіть минуле позаду і сміливо рухайтеся назустріч новим починанням, — Колісниця дозволить Вам зробити стрибок уперед і покращити своє професійне та фінансове становище.