Гороскоп Таро на тиждень: Левів можуть "кинути", а Терезам варто довіритися інтуїції

Читать на русском
Автор
5929
Зробили розклад Таро для кожного знака Зодіаку на тиждень із 22 по 28 квітня 2024 року
Зробили розклад Таро для кожного знака Зодіаку на тиждень із 22 по 28 квітня 2024 року. Фото Згенеровано ШІ ("Телеграф")

Розповідаємо, що чекає на всі знаки найближчим часом

Наприкінці квітня у багатьох буде можливість реалізувати себе і досягти успіхів у справах, однак у деяких не обійдеться без труднощів.

Про це говорять карти Таро, які випали у розкладі для всіх знаків Зодіаку на тиждень із 22 по 28 квітня 2024 року включно.

Овен — перевернутий Туз пентаклів

Це карта багатства, успіху у справах та матеріального благополуччя, однак у перевернутому положенні вона вказує ще й на те, що все це може бути втрачено. Краще утримайтеся поки що від справ, пов’язаних із грошима та бізнесом, — високий ризик їх втратити або витратити на зло.

Телець — перевернуте Сонце

На шляху до Вашого щастя та успіху можуть виникнути несподівані перепони, проте не варто засмучуватися, оскільки вони будуть переборними.

Близнюки — Паж пентаклів

На тижні Ви матимете сили та бажання вчитися новому, робити висновки зі старих помилок, — не проґавте таку можливість. Також скоро може зустрітися темноволосий юнак, можливо, солдат.

Рак — перевернутий Маг

Це карта непослідовності та безладдя. Вона вказує, що в найближчому майбутньому або у Вас буде хаос у думках і Ви можете серйозно замислитися над якимось аморальним вчинком, або у Вашому житті з’явиться неприємна особа, якій не можна довіряти.

Лев — перевернута Шістка пентаклів

На тижні у Вас можуть виникнути труднощі фінансового характеру, через що варто відмовитися від азартних ігор та укладання угод, велика можливість обману. Також найближчим часом Ви можете відчути холод із боку партнера у стосунках.

Діва — перевернутий Лицар пентаклів

Ця карта пророкує неприємності у фінансовому плані — до них можуть призвести імпульсивні покупки, проблеми на роботі, втрата заощаджень та безвідповідальність. Можливо, це станеться не саме з Вами, а з кимось близьким.

Терези — Самітник

Прислухайтеся до свого внутрішнього голосу, карта вказує на те, що Ваша інтуїція буде гострішою ніж раніше.

Скорпіон — Дев’ятка жезлів

Тиждень може принести сюрпризи, будьте готові до випробувань та конфліктів, але є все ж таки і надія на хороше.

Стрілець — Десятка жезлів

Ця карта ще називається Владикою великої сили. Вона каже, що Ви можете зіткнутися з проблемою, проте Сила буде на Вашій стороні. Можливо, буде нелегко, але Ви попереджені та впораєтеся.

Козоріг — перевернута Сімка жезлів

У цьому положенні карта виступає пересторогою, — незабаром Ви можете отримати неприємні новини, при цьому варто бути рішучим, щоб з ними впоратися.

Водолій — Король пентаклів

Ця карта обіцяє підйом у робочих справах. Саме час підбити підсумки своєї роботи, провести аналіз і зробити висновки. Якщо захочеться відразу взятися за нову справу, не відмовляйте собі в цьому. Але не забудьте також і про відпочинок.

Риби — Блазень

Вам може випасти можливість різко змінити щось, зайнятися новою справою, випробувати новаторський підхід. Але слухайте голос своєї внутрішньої дитини, це буде Вам корисно.